Zdajesz sobie sprawę, że dla ludzi nie istnieje coś takiego jak teraźniejszość, ponieważ czas reakcji i myśli wynosi od kilkudziesięciu do kilkuset setnych sekund więc każda twoja myśl i słowo to coś co nastąpiło w czasie przeszłym?
Tak.
[ Dodano: 2020-10-20, 20:29 ]
RudaMaupa napisał/a:
Jankielu, przyznam, że interesuje mnie najbardziej komentarz do spraw codziennych. Jak oceniasz obecne "no i chuj, no i cześć" Morawieckiego, dobrze czy niedobrze?
Wiesz, to nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze. Na pewno tę kwestię lepiej od Morawieckiego wypowiadał Dziędziel.
[ Dodano: 2020-10-20, 20:32 ]
RudaMaupa napisał/a:
Jankiel, kurwa, coś Ty zrobił.
W tym temacie przeszłość nie ma znaczenia, więc to nieistotne co zrobiłem. Istotne co robię teraz. A teraz patrzę jak mi chleb pięknie dochodzi w grzankowniku.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-10-20, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Bardziej potężny niż potężny gej. Bo on był wtedy a ja jestem tu i teraz.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Teraz niech ktoś z tą książką zrobi zdjęcie na tle tego
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A wiecie, że obiekty które orbitują nad Ziemią jak ISS, też sobie spadają tylko pod takim kątem, że zakrzywienie Ziemi pozwala im spadać w nieskończoność
Toż to perpetuum mobile. Powinniśmy zacząć wykorzystywać to zjawisko do produkcji energii.
A wiecie, że obiekty które orbitują nad Ziemią jak ISS, też sobie spadają tylko pod takim kątem, że zakrzywienie Ziemi pozwala im spadać w nieskończoność
Toż to perpetuum mobile. Powinniśmy zacząć wykorzystywać to zjawisko do produkcji energii.
trzeba by jeszcze wymyślić jak zrównoważyć opór, bo ISS nie lata w idealnej próżni i trzeba ją co jakiś czas silnikami pchnąć do przodu i w górę bo bez tego spadnie
JankielKindybalista85, Jakie pytanie chciałbyś usłyszeć najbardziej? xD
Czy to prawda że przyszłość jest teraz, stary człowiek? Oraz czy trzeba ze mną chodzić?
[ Dodano: 2020-10-21, 01:26 ]
RudaMaupa napisał/a:
Czy teraz będzie zawsze?
Dla mnie w tym temacie owszem.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-10-21, 00:26, w całości zmieniany 1 raz
To co, ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?
Jak to jest być małoletnim boomerem?
1. Tak.
2. Nie wiem, już nie jestem małoletni. Ale wspomnienie czasu, kiedy byłem, teraz jest w pytę.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum