_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind, To chyba moje pytanie!
Chyba coś typu "jakim cudem możesz być taka genialna, piękna i zarabiać miliony siedząc w domu", ale obawiam się, że nigdy nie padnie
jakim cudem możesz być taka genialna, piękna i zarabiać miliony siedząc w domu?
jak nie padnie? Chcę wiedzieć jak bo też tak chcę!
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
[ Dodano: 2020-10-20, 22:52 ]
Parostatkiem w piękny rejs
Przemo
[ Dodano: 2020-10-20, 22:53 ]
A mi nie połączyło w ogóle xDDDDDD
O no patrzcie państwo jak się nam Davos rozbrykał. Tego się nie spodziewałem. A raczej spodziewałem po Bartku. Oczywiście podbijam to pytanie 😂 i dorzucam swoje: jaką najwyższą cenę osiągnęło twoje rękodzieło i co to było za dzieło?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Davos, Poduszka. Można na niej spać, schować się pod nią, przyłożyć nią komuś bezkarnie, a jak naprawdę cię wkurzy - podejść do sprawy bardziej ostatecznie
JankielKindybalista85, z typowo sprzedawanych, to odnawiałam meble, po odjęciu materiałów wpadło mi siedem stów. Szkopuł był taki, że nie ustaliłam ceny na początku, a kobieta wymyśliła malowanie na biało - więc powinnam skasować ze trzy razy więcej. Od tej pory pilnujemy, by najpierw była wycena, a potem mebel znalazł się w garażu i nie dajemy się podpuścić.
Z handlu wymiennego: stół za bombonierę wiktoriańską. Kobieta chciała się pozbyć stołu, nie chciała pieniędzy, chciała byśmy jej zrobiły słoik na cukierki w stylu wiktoriańskim w zamian. Jakoś pół roku później, gdy go czyściłyśmy, odkryłam sygnaturę producenta i wyszło że stół, na rynku antyków, jest wart ponad kawałek. Nie, żeby się gdziekolwiek wybierał, bo jest idealny do pracowni xD
Jankiel, zapytałem o to, bo byłem ciekaw czy SaskiaPride w ramach uchylenia się od odpowiedzi napisze "pas", przez co odpowiedziałaby tym samym na moje pytanie Ale wybrnęła z tego ładnie
Ostatnio zmieniony przez Davos 2020-10-21, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
Saskia dziękować. Przy okazji dowiedziałem się też że ciebie jest więcej niż jedna. I to w teraźniejszości.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum