Kiedy jeden z jego współlokatorów wydaje całe ich pieniądze na czynsz na panienki lekkich obyczajów
Czy wy też dajecie swojemu współlokatorowi pieniądze na czynsz dla właściciela?
Cytat:
Alex zmuszony jest przeprowadzić się do swojej babci Lilly (Doris Roberts) i jej dwóch przyjaciółek - Grace (Shirley Jones) i Bea (Shirley Knight).
No nie wiem, prościej byłoby "babciu ten chuj współlokator ukradł mi pieniądz, pożycz jak już od niego wyciągnę to ci wszystko oddam". Albo "panie właścicielu, współlokator układ mi piniądz"
Cytat:
Problem tylko w tym, że wszystkim swoim znajomym mówi, że mieszka z niesamowitymi laskami.
No i ma rację
[ Dodano: 2020-10-12, 19:34 ]
Davos napisał/a:
Film z 2006 roku, wtedy były trochę inne realia
Ale przemysł gier wideło już był spory i nie wydaje mi się, żeby nie przyjęli żadnego starszego testera
[ Dodano: 2020-10-12, 19:47 ]
Bardziej mi to wygląda na typowe "a tylko dzieciaki grajo w te gry"
Ostatnio zmieniony przez icywind 2020-10-12, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Czy wy też dajecie swojemu współlokatorowi pieniądze na czynsz dla właściciela?
Zdarzało się. Właścicielem mojej stancji jest taki stary dziadek, co woli pieniądze "do ręki" niż na konto i przychodzi po nie co miesiąc. Jak któryś z współlokatorów nie może wtedy być to przekazuje kasę na opłaty jednemu z pozostałych ¯\_(ツ)_/¯
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ostatnio zmieniony przez widzu 2020-10-12, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Ale przemysł gier wideło już był spory i nie wydaje mi się, żeby nie przyjęli żadnego starszego testera
Przemysł gier video miał już kilka dekad i na początku lat 80. miał sporą zapaść przez chujową politykę Atari. Tak więc przemysł gier video nie został rozpoczęty przez pokolenie naszych rodziców, tylko dziadków.
#themoreyouknow
Owszem. Aczkolwiek film, o którym wspomniałem wyżej, jest tylko komedią i nie musicie brać go serio
Swoją drogą jak ktoś lubi filmy typu American Pie, 100 dziewczyn i ja czy Eurotrip to Babcisynek mu też podejdzie :]
widzu napisał/a:
Właścicielem mojej stancji jest taki stary dziadek, co woli pieniądze "do ręki" niż na konto i przychodzi po nie co miesiąc. Jak któryś z współlokatorów nie może wtedy być to przekazuje kasę na opłaty jednemu z pozostałych ¯\_(ツ)_/¯
Czy wiesz, że... Widzu w ramach zapłaty za czynsz daje co miesiąc staremu dziadkowi do ręki?
Icek wszystko ma swoją perspektywę. Jak gdzieś tam piszesz twoi rodzice wysyłają ci boomerskie memy i na to narzekasz. Ale przynajmniej, będąc pod 70tke, umieją wysyłać memy, a taki ja nadal nie wiem jak dodać grafikę na forum. 🤣
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Icek wszystko ma swoją perspektywę. Jak gdzieś tam piszesz twoi rodzice wysyłają ci boomerskie memy i na to narzekasz. Ale przynajmniej, będąc pod 70tke, umieją wysyłać memy, a taki ja nadal nie wiem jak dodać grafikę na forum. 🤣
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum