72 241 wyświetleń
jakiś klasyk to to nie jest. 12/15, nie znałem tego, "słynnych" ciosów bonusa BGC i utworu Waszki G. zaznaczyłem, że życie jest ostre jak Tabasco xd
12/15
Zapomniałem kto kierowcą jest, nie znałem ciosów bonusa, bo nawet nie wiem kto to kurwa jest za pajac xD
i jak ostre jest życie, bo słabo pamiętam tamten utwór.
Dobrze strzeliłem laskę tigera bonzo, bo pierwsze widzę tego ulepa, także no tak średnio bym powiedział, że mi poszło
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Spoko, Jankiel by pewnie miał 3/10, z tego dwie strzelone i trafione na farcie
A tu taki chuj. 14/15. Tylko z dziewczyną tigera gonzo czy jak mu tam nie trafiłem bo pierwszy raz widziałem typa na oczy. O bonusie lpg słyszałem że istnieje, ale nie wiedziałem o nim nic. Ale słyszałem i stosuję sam określenie na cios, które zaznaczyłem i jak się okazało dobrze. A reszta na pewniaczku. Pewne podstawy kodu kulturowego wypada znać.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jankiel został wspomniany i nagle się pojawił na forum. Przypadek?
Taksondzem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A tu taki chuj. 14/15. Tylko z dziewczyną tigera gonzo czy jak mu tam nie trafiłem bo pierwszy raz widziałem typa na oczy. O bonusie lpg słyszałem że istnieje, ale nie wiedziałem o nim nic. Ale słyszałem i stosuję sam określenie na cios, które zaznaczyłem i jak się okazało dobrze. A reszta na pewniaczku. Pewne podstawy kodu kulturowego wypada znać.
Toś mnie zaskoczył, nie spodziewałem się, że wykręcisz taki ładny wynik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum