O właśnie. Kwestia bardzo ważna a w Polsce mało poruszana. Teoretycznie wszystko zależy od tego jak przedstawią plan tej ustawy ale jednak zdecydowanie wolę Net Neutrality. I tak szczerze to znając Trumpa to raczej będzie chciał przepchnąć tą ustawę.
Polscy operatorzy komórkowi będą musieli zmodyfikować swoje oferty. Trybunał Sprawiedliwości UE uznał bowiem, że niedopuszczalne jest faworyzowanie konkretnych usług i aplikacji
Jak byłem w Panamie ponad dwa tygodnie to nielimitowany dostęp do whatsappa i fb mnie ratował, bo dzięki temu mogłem się normalnie komunikować z rodziną i znajomymi, wysyłać fotki itd. No i komunikować z resztą grupy, bo była nas tam ponad setka osób. Nie wyobrażam sobie bez tego wtedy funkcjonować. Internet z pakietu był cholernie drogi, rozmowy tel. i smsy też.
Całe szczęście, że wyroki Trybunału UE mają moc obowiązującą tylko na terenie UE
Ostatnio zmieniony przez Davos 2020-09-21, 20:24, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum