Jest jakaś granica (nie)aktywności? Ostatnie zalogowanie czy post 2 lata temu to jeszcze aktywność czy już nie?
AnswersMaster ostatni post napisał w 2017 i w aktualnym banerze go nie ma, a Zabka ostatni post jest z 2018 i w banerze już jest. Dobrze by było to jakoś wyjaśnić, bo nie wiem czyje awatary sobie szykować.
Ale też nie wszyscy, na przykład nowi z jednym postem nie mogą być brani pod uwagę. Tak samo osoba nieaktywna przez cały rok która wchodzi tylko raz (np AM) to też nie jest aktywny użytkownik.
No to będzie bardzo luźno, bo Szyszek, Adijos, Mormegil, emoo137 i nie wiem kto jeszcze wylecą. KicerK i Barbra załapią się ledwo, bo ostatnio pisali w styczniu. xD
Z kolei osoba bardzo aktywna do 31 grudnia 2019 która nie była w 2020 roku na forum, moim zdaniem nie przekreśla tego że jest aktywna. Teoretycznie, bo chyba takiej osoby nie ma.
Wydaje mi się, że najlepiej by było stworzyć listę tych aktywnych i ją zamieścić w pierwszym poście by każda propozycja baneru (o ile jakiekolwiek będą XD) miała tych samych użytkowników.
[ Dodano: 2020-09-03, 18:49 ]
Mam wrzucić w baner Kroka?
To jest jawna dyskryminacja pasywnych użytkowników
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wpiszmy definicję aktywnego użytkownika do regulaminu
W sumie może łatwiej ustalić, kogo nie powinno być, a sytuacje dyskusyjne zostawić autorowi nowego banera. Podejrzewam, że część użytkowników się minęła w aktywności i nawet się nie zna, a choć czynność tworzenia banera jest dość elitarna to może nie w ten sposób. ale nie wiem, nie było mnie tu trochę.
_________________ Nie ufaj rudym
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Wpiszmy definicję aktywnego użytkownika do regulaminu
Tak
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum