Bondziorno. Tak sobie doszłam do wniosku, że fajnie byłoby się podzielić moją twórczością. Trochę mam na wattpadzie, trochę w formie pisaniny na komputerze. Próbowałam skopiować tekst z wattpada mobilnie, ale się nie da (cwane to). No to na dzień dobry uraczę was jednym z niewielu zachowanych przeze mnie wierszy. Napisałam ich około 20, zachowałam od 5 do 10. Wiem, że brzmi osobisto i zbyt otwarcie jak na wiersz, but oh well, miałam wtedy 13 lat.
Mówiłyśmy sobie "Kocham cię"
A teraz... Rozeszły się nasze drogi
Mam inną przyjaciółkę...
Czasem przychodzi do mnie zaduma
Jak piękne były nasze chwile
Jak chodziłyy razem do szkoły
A teraz, odeszła...
Nie to, że nie żyje
Po prostu mnie opuściła...
Czasami myślę o niej
Mam nasze piękne filmy
Które od czasu do czadu oglądam
Raz sama, raz z inną
By wiedziała, jakie łączyło nas
Uczucie
Lepiej chujem mieszać wapno
niźli pisać wiersze białe.
Sorry, tylko rymy!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mówiłyśmy sobie "Kocham cię"
A teraz... Rozeszły się nasze drogi
Mam inną przyjaciółkę...
Czasem przychodzi do mnie zaduma
Jak piękne były nasze chwile
Jak chodziłyy razem do szkoły
A teraz, odeszła...
Nie to, że nie żyje
Po prostu mnie opuściła...
Czasami myślę o niej
Mam nasze piękne filmy
Które od czasu do czadu oglądam
Raz sama, raz z inną
By wiedziała, jakie łączyło nas
Uczucie
Moja analiza jest taka, że uciekła, bo śmierdziło.
Mniej.
Wannę kroka prawie wszyscy widzieli. A inessę czuła tylko lilka z antkiem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
W ogóle to czy tylko ja nie widzę w tym wierszu żadnych rymów?
Nigdy nie byłem najlepszy z polskiego, ale czy wiersz nie powinien się rymować?
[ Dodano: 2020-08-04, 00:23 ]
A już love napisała, nie było tematu
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A co jeśli wszystko co piszemy jest białym wierszem
[ Dodano: 2020-08-04, 15:26 ]
Chyba, że się rymuje, wtedy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum