Sami papieże, ludzie z przyszłości i inni dziwacy na tym forum, jestem jedynym normalnym użytkownikiem, możecie się zapytać jak to jest być z naszego wszechświata.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wszystkie nasze banany odwrócone są w prawo. A banan mackersa w lewo, To znaczy, że w lewo jest nienormalne, więc mackers jest nienormalny
[ Dodano: 2020-08-03, 14:29 ]
To będzie brzmieć dziwnie jak ktoś to odkopie po latach xD
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Oryginalnie wszystkie banany były tak jak Mackersa. To ja przygotowując awatary je odwróciłam, bo uznałam, że tak jest ładniej i bardziej pasuje do układu forum. Czyli to właśnie banan Mackersa jest normalny.
Tytułowy "Narrenturm" u Sapkowskiego był wieżą, w której trzymano osoby chore psychicznie, a jeden z pacjentów, który uważał, że jako jedyny jest tam normalną osobą, cały czas walił gruchę
Zatem odpowiedź "nie wiem" w tym przypadku dobrze o Tobie świadczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum