Strzela im w potylicę nad dołem w jakimś lesie na zadupiu. Mokry sen każdego fana nowego wspaniałego świata o przeciwnikach tegoż.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie. Najpierw robi im się pranie mózgu, żeby zaczęli wierzyć w to, czemu się wcześniej sprzeciwiali. I jeszcze, żeby zaczęli szczerze kochać panującego przywódcę. A dopiero potem kulka w potylice na zadupiu.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ja też szanuję za przedsiębiorczość, ale... kurna, jak to działa? Na czym ona zarabia te 100 tysięcy dolców, na reklamach? Jeśli tak to jaką ona musi mieć oglądalność? Na cholerę tylu ludzi ogląda jakąś randomową dziewczynę udającą szczeniaka?
Ja też szanuję za przedsiębiorczość, ale... kurna, jak to działa? Na czym ona zarabia te 100 tysięcy dolców, na reklamach? Jeśli tak to jaką ona musi mieć oglądalność? Na cholerę tylu ludzi ogląda jakąś randomową dziewczynę udającą szczeniaka?
Onlyfans to stronka gdzie możesz określić, ze chcesz danej osobie co miesiąc przekazywać np. 100 dolarów. Albo mniej albo więcej. Do tej osoby teraz należy zadanie przekonania cię, ze warto - ta konkretna laska przekonuje ludzi tym, ze udaje psa
Szanuję za pomysł na zarobienie pieniędzy, który nie jest dawaniem dupy bądź rozbieraniem się.
Udawanie wilka też się tak opłaca?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
No to tym bardziej szanuję ją za przedsiębiorczość. Ja bym za coś takiego nie dał złamanego grosza, ale skoro znajdują się ludzie, którzy chcą za to płacić to luz Zarabianie na cudzej ciekawości/nudzie/głupocie czy czym tam jeszcze to bardzo przydatna umiejętność w dobie mediów społecznościowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum