Wysłany: 2020-07-19, 12:32 Nastolatkowie zatrzymani oglądali live z gwałtu i mordowania
Dwóch 17 latków zostało zatrzymanych za oglądanie gwałcenia i mordowania dzieci na żywo w darkwebie.
Nielegalna strona, na której odbywała się transmisja, pozwalała użytkownikom za dodatkową opłatą, decydować, jakie tortury będą stosowane wobec dzieci. Za opłatą można było kazać wylać na ofiarę rozgrzany olej lub amputować rękę (oczywiście bez żadnego znieczulenia).
Ofiarami były dzieci od lat 3 wzwyż.
Wszystkie transmisje kończyły się zabiciem dziecka.
I dobrze im tak, za to ludzie są zajebiście popierdoleni, żeby znęcać się nad niewinnymi dziećmi. Dla takich zjebów znęcających się i gwałcących dzieci śmierć w męczarniach.
Takie trochę Daisy Destruction. Masakra. Nie wiem, co trzeba mieć we łbie, żebv oglądanie takiego czegoś sprawiało komuś frajdę i jeszcze za to płacił.
>swiat: dwóch nastolatków oglądało mordowanie dzieci, za pieniądze można kupić cierpienie
>forum: gadamy o rasizmie albo chuj wam w dupę
Tak widzę ostatnio wszelkie rozmowy na forum.
Mam nadzieję, że organizatorów też złapią, przecież to jest przerażające, że np. porywają Ci dziecko, a potem mordują w wymyślny sposób ku uciesze gawiedzi.
To wszystko wina murzynów, że wyszli z Afryki do Europy 60 tysięcy lat temu. Gdyby nie to, nie byłoby rasizmu
No wreszcie zaczynasz gadać z sensem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
>swiat: dwóch nastolatków oglądało mordowanie dzieci, za pieniądze można kupić cierpienie
>forum: gadamy o rasizmie albo chuj wam w dupę
Tak widzę ostatnio wszelkie rozmowy na forum.
Mam nadzieję, że organizatorów też złapią, przecież to jest przerażające, że np. porywają Ci dziecko, a potem mordują w wymyślny sposób ku uciesze gawiedzi.
Rudziaszku tego nie zatrzymasz
W to są zamieszani tacy potężni ludzie ze sobie nie wyobrażasz ;<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum