Ponad 500 zgłoszeń z prośbą o interwencję otrzymali dziś po południu stołeczni strażacy i wszystko wskazuje, że to nie koniec. Nad Warszawą przetacza się potężna ulewa. Zalane są ulice, podtopione piwnice, połamane konary. Z powodu naporu dużej ilości wody przez blisko dwie godziny zamknięta była stacja metra Ratusz Arsenał.
Tak jest. A Czaskoski tak leje wodę na spotkaniach wyborczych, że aż mu jego miasto zalało.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To jest zabawne do momentu w którym przypomnisz sobie, że
a) idą na to MILIARDY złotych
b) ludzie to kupują
No właśnie. Nie dość że jest pluralizm to jeszcze śmiesznie też jest. Czego chcieć więcej, marudy jedne?
[ Dodano: 2020-06-29, 21:26 ]
ChodnikowyWilk napisał/a:
Podkarpacie też zalane, gdzie informacja że soltys Rzeszowa jest na wakacjach w Białymstoku
Nie ma bo sołtys Rzeszowa nie kandyduje na prezydenta. Czego nie rozumiesz?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Phi, na to zawsze mogę powiedzieć, ze PO robiła 8 lat za moje i musiałem to znosić.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum