Może gdyby Czaskoski nie był taki liberalny to kierowca by nie pomyślał że można w pracy sięgnąć po narkotyki?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
JankielKindybalista85, czy ciebie zatrudnili w TVP?? Bo walisz tekstem który pasowałby do ich nagłówków, a jeszcze do tego bardzo bronisz tego jak ta telewizja obecnie działa.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
To w Poznaniu 3/4 populacji powinno ujebane do upodlenia chodzić przez tego bęcwała Jaśkowiaka.
........................
........................
Davos, mówili w wiadomościach, że bez narkotyków nie da się wytrzymać w Warszawie prezydentowanej przez Traskowskiego.
To było dobre
JankielKindybalista85 napisał/a:
To w Poznaniu 3/4 populacji powinno ujebane do upodlenia chodzić przez tego bęcwała Jaśkowiaka.
Tylko 3/4?
Ale swoją drogą ciekawi mnie, czy to jakieś szersze zjawsko i jaki procent kierowców, motorniczych czy maszynistów w Polsce lubi sobie przed pracą coś golnąć czy wciągnąć. Ciekawe, czy gdyby tak nagle zrobiono im któregoś ranka masowo testy na ww. substancje, nie wyszłyby wyniki, które mogłyby ludzi trochę zaniepokoić
Tru xD Obaj to tęczowi prawilni wyborcy ale Jaśkowiak to w ogóle nigdy nie powinien być prezydentem a te Poznańskie geniusze wyznaczyli go na drugą turę. Dzięki temu mamy:
-najdroższe parkingi w Polsce
-najdroższą komunikację miejską w Polsce
-jeden z najmniejszych wyników w liczbie budowanych ścieżek rowerowych.
To dla kogo to miasto kurde ma być? Dla samochodziarzy niet, dla komunikacji miejskiej niet, dla rowerów niet. Matko bosko. Ale za to na debilne odszkodowania dla mieszkańców obok lotnisk jest kasa. Bo idzie z budżetu miasta i wojewódzkiego kasa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum