Hej,
niedługo będą kolejne zmiany na mistrzach. Mój szef jest fajny i często przystaje na moje propozycje/pomysły, ale chcemy skonfrontować je z Wami.
Jako, że chciałbym by więcej osób na przedstawione propozycje się wypowiedziało i wyraziło swoje zdanie, wrzucę (może w piątek lub sobotę) na główną skrina, w którym wszystko będzie opisane.
Dlatego proszę wszystkich tu obecnych o dyskusję pod tym skrinem, który się pojawi, a nie w tym wątku. Liczę na poważną dyskusję, tak aby mistrzowie dzięki Wam byli coraz lepsi. Odpowiemy też na wszystkie pytania. (Teksty, co to robi na głównej, sobie darujmy - mówię o skrinie, który się pojawi).
No i liczę, że w tej dyskusji pojawią też propozycje z Waszej strony na zmiany i ulepszenia mistrzów.
Przy okazji, gdzie jest jakaś strona z ankietami, gdzie można głosować raz na jedno ip)?
Wtedy pod każdą propozycją podałbym link do ankiety, no i oprócz ankiet oczywiście Wasze opinie w wątku.
Pozdrowienia
wlsz
Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego Dnia Farmaceuty. Nie jedzcie za dużo leków.
Dobry pomysł, aby użytkownicy Mistrzowie.org się wypowiedzieli. Co do stronki z ankietami to nie wiem, są jakieś płatne, ale nic nie pisze o jakichś blokowaniach ip.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wysłany: 2014-05-14, 17:44 Re: Zmiany na mistrzach
wlsz napisał/a:
Hej,
Przy okazji, gdzie jest jakaś strona z ankietami, gdzie można głosować raz na jedno ip)?
Wtedy pod każdą propozycją podałbym link do ankiety, no i oprócz ankiet oczywiście Wasze opinie w wątku.
Gdzie jest? Choćby nawet zabezpieczenia przez rejestracją dwóch kont. Nie macie może sprawdzania ip?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wlsz - napisz do programisty, żeby napisał taką ankietę. Na pewno właśnie siedzi na kanapie, pije kawę i liczy muchy ba suficie. Na pewno się ucieszy ze zlecenia
A za darmo to coś dobrego za darmo się powinno znaleźć. Chyba bo nigdy nie potrzebowałem więc nie zagłębialem się. Pogoogluj w internatach na pewno coś znajdziesz. Ew. możesz zrobić "jeśli się zgadzasz polub screena jak nie to zminusuj"
Podobno zamiast ripost na główną będą teraz trafiały śmieszne obrazki i demotywatory
Takie jak na JoeMonster i Demotywatorach? Yay! Już się nie mogę doczekać!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Takie jak na JoeMonster i Demotywatorach? Yay! Już się nie mogę doczekać!
Dokładnie takie.
A tak serio: jakie mogą być większe zmiany? Jakieś zmiany częstotliwości wrzucania screenów, graficzne bajery, nowe opcje w profilu użytkownika itp. Ja raczej rewolucji się nie spodziewam.
ja licze na jakies nagrody
chce kubek z Bajbra, albo kieliszek, taki do wina, ktory bardziej jest podobny do maj low
Tym postem przypomniałeś mi, że Wlsz kiedyś zapowiadał gadżety. Może jedną z tych zmian będzie właśnie jakiś sklep z drobiazgami związanymi z mistrzami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum