Wysłany: 2020-06-07, 23:59 Najdziwniejsze piosenki i teledyski
Na kanale Jacka Tomkowicza na YT pojawiła się nowa seria: "Piosenki, które ryją banię".
Stan na dziś, tj. 7.06.2020, wyszły dwie części i najpewniej pojawią się kolejne.
W tym temacie wrzucamy linki do piosenek i/lub teledysków, które najwyraźniej były tworzone pod wpływem srogich piguł. Bawmy się i liczę na Wasze głosy w głosowaniu na temat miesiąca Komentujcie, subujcie, udostępniajcie, bla bla bla
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2020-11-10, 15:01, w całości zmieniany 3 razy
Gdybyście nie przenosili dobrych tematów do gier i zabaw, to statystyki byłyby nawet lepsze
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Oooo, widzę klasyki!
Mało znany fakt: Marcia i Zlad spłodzili kiedyś syna. Został wychowany w tajemnicy w imperium rosyjskim, jednak nie uciekł od swego przeznaczenia. Teraz to on występuje jako "najdziwniejsze utwory" pod pseudonimem Vitas.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
I jeszcze mi się skojarzyło Ultimate Showdown, czyli walka wszech czasów od Lemon Demon. Wstawka o Chucku Norrisie była moją ulubioną
https://youtu.be/4WgT9gy4zQA
A w ogóle większości z postu wyżej nie znałam, dzięki, chlebku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum