4, Bartek jako wicelider czuje oddech na plecach szybko sie zblizajacego Matheusa, ale liczac ilosc ostatnich glownych Pumka to nie moga spoczac na laurach.
tylko... ze kiedys bylo inaczej, trudniej bylo sie dostac na glowna, dzisiaj nie ma juz tego czegos
Pumpernikiel ostro zapieprza, teraz czy wchodzi się na główną czy do poczekalni to wszędzie go pełno. Chyba ma ambicje mieć nr 1 w największej ilości wrzuconych screenów.
No to nie tyle mój faworyt, co Wasz faworyt, bo oceniacie go bardzo dobrze. Nie powiem, zapieprza jak małe pendolino, aż mi głupio wrzucać na główną jednego dnia jego 6 skrinów na 10, ale co zrobić, kiedy właśnie te jego 6 są najwyżej oceniane. Z tego co wiem, to niedługo wyzwie Bartka na pojedynek, by roznieść go na strzępy a potem dobić do 666. A potem to już nie wiem co dalej haha
Potem może w końcu odwiedzisz temat, w którym ludzie wysyłają linki do screenów z archiwum, które mają dobrą ocenę.
I mówię tu zarówno o tym forum, jak i o forum oficjalnym.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Pumper wyzwie Bartka? Proszę, proszę! Własny klub prowadzi w tak młodym wieku, na głownej robi furorę - człowiek szeroko pojętego sukcesu. Ristekpa!
A ze mną na riposty to tylko Answers chciał wyskoczyć. I taki tego efekt, że jego już nie ma... muahahahahahah! B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ten kagasc faktycznie nieźle wymiata. W kilka dni funkcjonowania konta zaliczył więcej screenów na głównej, niż ja przez 3 lata
A w poczekalni ma jeszcze kilka z wysokimi ocenami więc za chwilę ten dorobek powiększy.
jak nie maja nic innego do roboty, siedza przed kompem i czekaja az mama przyniesie obiadek i zrobi pranie to nie jest zaden wyczyn
zaczynaja sie wakacje, grille, jeziorka, imprezy pod golym niebiem, przesiadywanie na laweczce do rana ze znajomymi w cieplutkie noce z zimnym borwarem i lolkiem w rece...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum