Z racji że matury się zbliżają zacząłem się do nich przygotowywać B)
W związku z czym będę rzadziej odwiedzał to zacne forum
Ciężko bo ciężko będzie ale maturę trzeba zdać B) (i tu nie chodzi tylko o zakład z kumplem o litra ) bo bez tego papierka z robotą będzie kiepsko
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
dzięki ajsowi będziecie mogli wyprowadzić sobie wzór na pole koła na wypadek gdybyście zapomnieli jak się korzysta z karty wzorów
To był taki kawał o tym:
Profesor matematyki nie mógł znaleźć pracy, wszędzie mówili, że nie stać ich na tak wybitną osobistość. No to się wkurzył i zdesperowany poszedł do urzędu pracy, powiedział, że skończył zawodówkę i szuka pracy jako hydraulik. Udało się, dostał pracę. Za jakiś czas ktoś mądry wymyślił, że żeby być hydraulikiem, to trzeba mieć maturę, no i wysłali całą brygadę, w której pracował profesorek na wieczorowe kursy z matematyki. Na pierwszych zajęciach nauczyciel wziął profesorka do tablicy i pyta jaki jest wzór na pole koła. Profesorek na to, że nie wie, ale zaraz sobie wyprowadzi. No i zaczyna, pół tablicy zabazgrał wzorami i coś mu nie wychodzi. Nagle słyszy szept z pierwszej ławki: "Zmień granice całkowania..."
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Branżowe kawały są spoko Na szczęście dla was na maturze nie ma całek.
Są za to błędy kardynalne i samochody jadące z punktu a do b i na odwrót. Albo pociągi (należy uwzględnić opóźnienie).
Powodzenia, dacie radę, to nic strasznego
[ Dodano: 2014-03-05, 00:30 ]
Ps. Warto mieć na każdym egzaminie linijkę ze sobą. Te cholerne plomby na krawędziach niekiedy tak mocną trzymają, że ciężko je zerwać.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ciężko bo ciężko będzie ale maturę trzeba zdać B) (i tu nie chodzi tylko o zakład z kumplem o litra ) bo bez tego papierka z robotą będzie kiepsko
Z tym papierkiem też będzie kiepsko z robotą Serio założyłeś się o flachę z kumplem, że zdasz maturę?
Tak, jak zdam maturę on stawia, a jak nie zdam to ja stawiam proste i wszyscy szczęśliwi
Ale nie jest źle matmę już w większości załatwiłem teraz za polski trzeba się zabrać (I tu przychodzi moment w którym, zdałem sobie sprawę że jednak te lektury, na coś się mogły przydać )
Z angielskiego dam radę najgorzej będzie matura ustna
teraz za polski trzeba się zabrać (I tu przychodzi moment w którym, zdałem sobie sprawę że jednak te lektury, na coś się mogły przydać )
no ja ci to już od pół roku mówię.
rozumiem martwić się o wynik, ale żeby w ogóle zdać?
ja jestem już mega spokojna z tymi maturami. prezentację z polskiego obiecała mi kumpela pomóc ogarnąć, w dodatku mam ją na rano i będę miała spokój potem gorzej z angielskim, bo popołudniu i będę się stresować pół dnia i nic nie zrozumiem ale lajtowy nauczyciel będzie to spoko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum