Zasady zabawy:
1. Wchodzimy na stronę: http://www.nieznany-numer.pl/
2. Wpisujemy w wyszukiwarce swój numer telefonu
3. Jeśli naszego numeru nikt nie raportował to wyświetlą się numery podobne naszemu i wklejamy tutaj najciekawsze przypadki
Moje:
Kod:
Cy ktoś zna te kobiete. Omamia żonatych, zaciąga do łóżka, namawia do zostawienia rodziny, wyciąga kase i szantażuje. Rozwaliła mi rodzine i jeszcze kłamie. Prosze jeśli ktoś wie kto to. jest z Podkarpacia okolice Jasła i Krosna
Kod:
uwaga cpunka bez zasad
Kod:
Jakiś naćpany chłop wydzwania,gada coś o darmowym przeglądzie piersi,ochronnym przed rakiem,,zboczony cham,blokować,!!
Ostatnio zmieniony przez Antybristler 2017-08-21, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Mój numer oczywiście czysty.
Przypadki z podobnych numerów, które uznałam za najlepsze:
Cytat:
,,Ktoś pojmał waszego kierowcę" otrzymałem taki telefon.
Cytat:
Dzwoni kanalia w nocy - kutas jeden
Cytat:
Było to około godziny 22;35 wtedy ta osoba zadzwoniła do mnie po raz pierwszy więc odrzucałam połączenia bo nie odbieram od nieznajomych numerów parę minut później zadzwoniła do mnie ta sama osoba, ale nie odebrałam po chwili znów zaczęła wydzwaniać a gdy odebrałam było słychać czyjś oddech więc pomyślałam że to jakieś wygłupy ale gdy numer znów zadzwonił odebrałam i krzyknęłam "kto mówi?!" wtedy jakiś męski głos odpowiedział "idę po ciebie" byłam trochę zaniepokojona ale mimo to postanowiłam się rozłączyć i szykować się do spania ale parę minut później dostałam MMS ze zdjęciem mojego budynku... To mnie zamurowało.
_________________ .
Ostatnio zmieniony przez Nadir 2017-08-21, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, nie oddzwonił, przysłał sms treści; otrzymałem od pani fotę i wiadomość. Nie zrobiłam tego , niemożliwe też by ktoś inny. Odpisałam. Brak odp.
Cytat:
Nie wiem, nie oddzwonił, przysłał sms treści; otrzymałem od pani fotę i wiadomość. Nie zrobiłam tego , niemożliwe też by ktoś inny. Odpisałam. Brak odp.
Cytat:
kurwa, chujowy ten Grzegorz.
Jego numer, 792441227. Wygarnijcie mu
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
czy mi się źle cytaty wkleiły?
[ Dodano: 2020-06-16, 14:30 ]
Cytat:
Pan grzegorz zamawia towar po kilku dniach nie odbiera telefonu i nie i Odbiera paczki Oszust!!! Nie polecam mu wysyłac dany towar
Grzegorz D. Zamawia paczkę za pobraniem i jej nie odbiera.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Zadzwonię na ten numer, a tam "tu widzu, słucham?" xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum