Do mnie na fejsie w kółko zarywano, mimo że miałam postać z anime w awatarze, dlatego ustawiłam sobie ,,w związku" żeby mieć spokój. Wtedy każda nowo poznana osoba w rozmowach zaczęła wtrącać mojego domniemanego chłopaka pisząc ,,możesz pójść ze swoim chłopakiem" ,,może Twój chłopak akurat by się na tym znał" itp, to zmieniłam sobie z powrotem na ,,wolny", żeby nie musieć w kółko tłumaczyć, że ten status to obrona przed stalkerami i od tego czasu wydaje mi się, że ludzie już tak nie patrzą na status, bo przestali pisać... albo to dlatego, że wstawiłam swoje zdjęcie w awatar
Little did I know, że sobie potem zmienię status na "w związku małżeńskim" żeby nie dostawać wiadomości od kolesi próbujących zdradzać swoje dziewczyny Bez fejsa życie jest lżejsze
Little did I know, że sobie potem zmienię status na "w związku małżeńskim" żeby nie dostawać wiadomości od kolesi próbujących zdradzać swoje dziewczyny Bez fejsa życie jest lżejsze
A to ciekawe. Na Fejsie na profilowym wisi moja niezbyt wyjściowa gęba i jedyne co, to miałam na początku studiów propozycję ONS, której nie przyjęłam :V
To chyba zależy od znajomych, ja miałam w znajomych dużo osób, co "kolekcjonowały" znajomych, więc jak skomentowałam ich fotkę czy post, to robiłam się bardzo widoczna dla wielu nieznanych osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum