_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
macbed, siostra ostatnio kupiła podrabianego pada do Xboxa na kabel za jakieś 50 zł.
Windows 10 rozpoznaje go jako oryginalny i konfiguruje sam większość gierek (nie tylko mapowanie klawiszy, które oczywiście można zmienić, ale i animacje tutorialowe na ekranie).
Jeżeli ktoś nigdy nie korzystał z pada do Xboxa to trzeba się przyzwyczaić do tego, że gałki nie są na równym poziomie, ale przychodzi to szybko, bo wbrew pozorom to bardzo wygodne rozwiązanie.
Ogółem polecam, bardzo wygodny, wszystko płynnie rozpoznaje. Wersja bez kabla pewnie jeszcze lepsza.
Niestety nie podam z pamięci jakiej jest firmy, ale raczej takiej podróbkowej, bo pad różni się głównie brakiem narysowanego X Xboxa.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
od PS4 jak podłączyłem to mi dźwięk wcięło. Może dlatego że w padzie jest głośnik ale ja miałem ciszę i nie próbowałem tego konfigurować więc nie wiem czy się da to naprawić
widzu, ok dzięki, jeśli podróbki nie są jakoś specjalnie gorsze to rozejrzę się za takowymi
co do gałek to zdecydowanie wezmę taki z asymetrycznymi bo korzystałem i jest wygodnie
[ Dodano: 2020-05-29, 20:17 ]
w sumie nawet gdyby mi się rozdupczył po roku to żadna strata jeśli mam 50zł zapłacić
[ Dodano: 2020-06-02, 20:27 ]
Kupiłem MSI, temat do zamknięcia
kupiłem sobie nowego pada oryginalnego do Xboxa i do PC. 120 złotych jakoś tak kosztował. Muszę przyznać że prawie idealny. Lepszy niż ten do Playstation. Dobrze leży w ręce a lewy analog jest w takim miejscu że ułożenie kciuka po wzięciu pada jest bardziej naturalne dzięki czemu nie ma praktycznie szansy żeby kciuk się ześliznął z niego. te przyciski z przodu, te dolne, które się wciska palcami wskazującymi też idealnie się wciska ale za to te górne żeby wcisnąć trzeba dłonie wysilić albo zmienić ich ustawienie na padzie. I to jest jedyny minus ale za to duży. W padzie Playstation jest to dużo lepiej zrobione ale za to z analogów lubią palce spaść. Gdyby tak Playstation zrobiło pada jak Xbox, przynajmniej żeby do wyboryu było to ta konsola była by w moich oczach jeszcze lepsza od Xboxa niż jest teraz
LOL, myślałem że to kolejny wyborczy temat a skrót PAD w temacie jest od Pan Andrzej Duda i kminię łodefak, co za propagandysta się tu zalogował. 😁😁
[ Dodano: 2020-06-28, 13:43 ]
icywind napisał/a:
Ale po co ci on? Tylko podpisywać potrafi
Widzę że nie tylko ja miałem takie skojarzenie. 🤣
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
krojechleb, ja też domyślnie w ten sposób rozwijam ten skrót. Jakoś tak jako pierwsze przychodzi do głowy. A potem dopiero jak się zastanowię, to zmieniam "Pan" na "Prezydent"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum