Płeć to i tak tylko konstrukt społeczny. Może być Męski kącik i kobiecy garaż
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jeśli mówię, że Hollywood robi lepsze filmy od Bollywood to dzielę na lepszych i gorszych ze względu na pochodzenie? xD
teraz ja może spróbuję:
"Czy jak mówię, że samochody z fabryki Ferrari są lepsze niż z fabryki Opla to dzielę auta na gorsze i lepsze?" no kurwa oczywiście, że dzielę xD tak samo jak ty dzielisz te z Hollywoodu, nie wiem co ten przykład miał na celu, pokazanie niby czego?
Love powiedziała jasno: my kobiety jesteśmy zajebiste bo sobie zrobiłyśmy damski temat a wy mężczyźni to prymitywy gadające tylko o prymitywnych rzeczach.
Polecam w ramach przypomnienia przejrzeć pierwsze strony tematu, żeby poznać wprost co myśli o tym temacie Love i, że takie wytykanie nie zdarzyło się pierwszy raz.
No bo są rzeczy gorsze i lepsze pod pewnymi względami. Na przykład pod względem stosunku jakości do ceny. Tak samo babski kącik może być lepszy od męskiego garażu pod względem merytorycznym o tematach dotyczących płci. Ale za to męski garaż będzie lepszy pod względem dostępności obrazków kobiecych dup. Jeżeli Love stwierdziła że męski garaż jest chujowy to najwidoczniej tak uważa ale ja nie zauważyłem żeby robiła podział na lepszych i gorszych pod względem płci. Bez przesady.
Może uważa że kobiety są lepsze ja tego nie wiem ale ocenienie dzieła jakim jest samochód film albo temat na forum nikogo nie dyskryminuje. Jak coś jest chujowe to jest chujowe, każdy powinien to móc ocenić, nie szukajmy na siłę dyskryminacji bo to jest uciążliwe
[ Dodano: 2020-05-24, 17:11 ]
Analogicznie jak w babskim kąciku dziewczyny z ickiem zaczną wrzucać zdjęcia kutasów to ty powinieneś spokojnie bez posądzeń o dyskryminacje powiedzieć że temat jest chujowy.
Analogicznie jak w babskim kąciku dziewczyny zaczną wrzucać zdjęcia kutasów to ty powinieneś spokojnie bez posądzeń o dyskryminacje powiedzieć że temat jest chujowy.
Swoich?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Szkoda,ze nie można tu odznaczać użytkowników,żeby dostali notyfikacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum