owszem, skoro pisze o tym, że tematyka naszego działu sprawia, że mocno się zawiodła, to znaczy, że jej ona nie odpowiada jednocześnie wychwalając jak to kobiety są lepsze bo w swoim temacie gadają o makijażach i tamponach
No wszystko by się zgadzało jakby to implikowało wyższość kobiet lub niższość mężczyzn. I wyrażenie smutku z powodu tego w jaką stronę temat zszedł to też nie jest wywyższanie czy poniżanie kogoś tylko wyrażanie dezaprobaty lub wyrażenie zawodu.
to też nie jest wywyższanie czy poniżanie kogoś tylko wyrażanie dezaprobaty lub wyrażenie zawodu
a ja to odbieram inaczej. Mówienie, że kobiety stworzyły sobie fajny temat a męski kącik jest nieciekawy to dzielenie na gorszych i lepszych, zależnie od płci.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
to też nie jest wywyższanie czy poniżanie kogoś tylko wyrażanie dezaprobaty lub wyrażenie zawodu
a ja to odbieram inaczej. Mówienie, że kobiety stworzyły sobie fajny temat a męski kącik jest nieciekawy to dzielenie na gorszych i lepszych, zależnie od płci.
xD co?
Jeśli mówię, że Hollywood robi lepsze filmy od Bollywood to dzielę na lepszych i gorszych ze względu na pochodzenie? xD
[ Dodano: 2020-05-24, 10:57 ]
Białego mężczyznę hetero tak łatwo zdyskryminować
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
w ogóle spotkałem się z opinią że jak facet goli pachy albo jaja to pedał a to jest przecież po prostu kurwa higieniczne
A potem chcą, żeby im dziewczyny loda robiły z tymi kłakami? fuj
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
No właśnie chyba nie lubią minety robić jak kobieta ma tam 43. prezydenta Stanów Zjednoczonych więc sami też by się ogarnęli. Jak pani Love powiedziała, fragile masculinity. A pachy higieniczniej zgolić, zwłaszcza w lato
Jeśli mówię, że Hollywood robi lepsze filmy od Bollywood to dzielę na lepszych i gorszych ze względu na pochodzenie? xD
teraz ja może spróbuję:
"Czy jak mówię, że samochody z fabryki Ferrari są lepsze niż z fabryki Opla to dzielę auta na gorsze i lepsze?" no kurwa oczywiście, że dzielę xD tak samo jak ty dzielisz te z Hollywoodu, nie wiem co ten przykład miał na celu, pokazanie niby czego?
Love powiedziała jasno: my kobiety jesteśmy zajebiste bo sobie zrobiłyśmy damski temat a wy mężczyźni to prymitywy gadające tylko o prymitywnych rzeczach.
Polecam w ramach przypomnienia przejrzeć pierwsze strony tematu, żeby poznać wprost co myśli o tym temacie Love i, że takie wytykanie nie zdarzyło się pierwszy raz.
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2020-05-24, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum