_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Tzn, jeżeli masz już jakiś pomysł to ok, po prostu brakuje mi opcji "chcę przeczytać, ale nie jestem księżniczką klikającą ctrl+f i komentującą ŁYYYHYYY NIE MA MNIE NIE CZYTAM, więc nie musisz mnie umieszczać", wolę opowiadanie przemyślane pod względem fabuły niż przemyślane pod względem "jak tu wszystkich wcisnąć".
A ja mam nadzieję, że zostaniemy zaskoczeni czymś nowym, świeżym, nieprzewidywalnym i bez utartych humorowewnętrznych schematów. Naprawdę chcę wierzyć w inwencję twórczą Lilith. Powodzenia w pisaniu.
A ja mam nadzieję, że zostaniemy zaskoczeni czymś nowym, świeżym, nieprzewidywalnym i bez utartych humorowewnętrznych schematów. Naprawdę chcę wierzyć w inwencję twórczą Lilith. Powodzenia w pisaniu.
Kreatywność w wydaniu Lilith: tym razem to widzu stara się o miłość icka, ale ten go odtrąca
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind, trochę więcej wiary w ludzi i ich kreatywność. Lilka może na przykład napisać sfabularyzowane przebiegi Randek w ciemno i dalsze losy uczestników. Albo w porozumieniu z widzem opowiadanie o Tajemniczej Wyspie. Będzie forumkowo, ale jednocześnie nie do końca schematycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum