[ Dodano: 2020-04-04, 15:24 ]
Orange
Promocja na 10GB została przedłużona o kwiecień, więc można zdobyć kolejne 10gb, wystarczy wysłać smsa bezpłatnego pod numer 80820 o treści 10GB i otrzymamy 10GB do 30.04.2020
I mi się dziwicie czemu hejtuje abonament.
Antkowi nie odpowiada operator i nie może zerwać tej umowy tylko musi mu płacić przez najbliższe kilka-kilkanascie miesięcy. Dzisiaj serio abonament nie ma sensu kiedy jest tak wiele ofert które można zerwać w dowolnej chwili ¯\_(ツ)_/¯
ja to bym chciał vikinga już dawno ale zasięg w domu mam tylko z plusa. Miałem orange t mobile play próbowałem kartę z vikinga i muszę wyjść na najwyższe piętro w domu albo wyjść na pole żeby mieć zasięg bo dookoła góry i lasy. A w plusie mam wszędzie całkiem dobry. Z internetem też problem bo bym se wziął od jakiegokolwiek dostawcy ale musiałem mieć neostradę która była chujowa ale chociaż teraz mam jakiś światłowód który jest dobry. Ale chociaż widoki mam fajne i możliwości łażenia po krzakach i lasach na grzyby na przykład. I czasem postrzeloną sarnę pod domem. Poszła do odstrzału bo okazało się że postrzelona prawdopodobnie jakieś 3 razy i jej flaki wylazły na wierzch. Aż dziw że dała radę jeszcze chodzić
Próbowałem aktywować tą ofertę z t-mobile.
I na żadnym telefonie nie da się tego zrobić w aplikacji bo przychodzi sms że "zmiana nie jest możliwa, proszę spróbować później".
Spróbowałem aktywować poprze sms-a i załączone na każdym telefonie bez problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum