Wysłany: 2020-04-21, 00:14 Cena ropy na minusie - przedziwna sytuacja na rynku
Koronawirus spowodował, że na Amerykańskiej i Kanadyjskiej giełdzie cena baryłki ropy kosztowała ... -37 dolarów (minus trzydzieści siedem)! Sytuacja jest przedziwna i nigdy wcześniej taki przypadek nie miał miejsca, więc nie wiadomo jaki będzie miało to wpływ na rynek i gospodarkę.
Już kilka dni temu ograniczyli wydobycie, ale widać, jak pomogło cały biznes naftowy czeka na odmrożenie gospodarki światowej; ceny w kontraktach do kolejne miesiące (czerwiec) też spadły, ale póki co nie tak drastycznie.
W każdym razie niezły hardkor.
businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/cena-ropy-20-kwietnia-2020-roku-drastyczny-spadek/bww2b5p.amp
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Policzyłem i kupując pojedynczo każdy z dodatków do The Sims 4 zapłaci się 2448 zł. Można zaznaczyć, że jednak istnieją pakiety przez które można kupić w zestawie to taniej, ale tego już mi się liczyć nie chce. A - kwota ta nie uwzględnia ceny podstawki do gry.
[ Dodano: 2020-04-21, 21:05 ]
Same dodatki to 1112 zł, pakiety rozgrywek - 552 zł, akcesoria - 784 zł. Wszystko ze strony EA
[ Dodano: 2020-04-21, 21:06 ]
Jak ktoś chce sprawdzić i zauważyłby, że popełniłem błąd przy liczeniu to będę wdzięczny.
No proszę, a Clannad ma opinie przytłaczająco pozytywne
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum