Wysłany: 2020-04-15, 12:14 Forumowa Randka w Ciemno - rozgrywka Moni
Ponoć śnieży, więc należałoby podkręcić temperaturę, zwłaszcza, że do rozgrzania mamy samotne serduszko mieszkanki wyjątkowo zimnego, ciemnego i odległego miejsca, czyli Islandii!
Moni szuka swojego misia polarnego i jest to jedyna użytkowniczka, która w naszej Forumowej Randce w Ciemno do owych poszukiwań podchodzi po raz drugi! Gdyż w poprzedniej edycja była przerwa, po której nie miałam już PW z odpowiedziami, dzięki Przemo…
W naszej misji na biegun miłosnych uniesień weźmie udział trzech kandydatów. Będą się oni zmagać z zadaniami w trzech rundach, a oto one:
Runda 1:
Uczestniczka zapoda w temacie zestawienie 10 par przeciwieństw, z których nasi kandydaci będą musieli wybrać swoją preferowaną opcję z każdej pary. Moni nie jest w tej kwestii bezstronna - ona też ma swoje preferencje na tej liście i zadanie polega na odnalezieniu zgodności (i niezgodności ) między nią i naszymi kandydatami. Jednakże odpowiadajcie zgodnie ze swoim sercem, gdyż jak magnes przeciwne bieguny również mogą się przyciągać!
Runda 2:
W następnym etapie uczestniczka zada pytanie problemowe swoim kandydatom. Patrząc na doświadczenie życiowe Moni możemy się spodziewać wysokiego poziomu trudności. Może nasi kandydaci zmierzą się z oderwanymi przez wichurę drzwiami samochodu? Albo wybuchem wulkanu? Lub nagłym przeobrażeniem Islandii w bezludną wyspę? W tej rundzie liczy się kreatywne rozwiązanie problemu, więc wysilcie swoje potylice!
Runda 3:
Decydująca i najbardziej nieprzewidywalna runda, gdyż jej forma zależy całkowicie od Moni. Co zada naszym kandydatom? Demonstację konkretnego kunsztu, czy przedstawienie abstrakcyjnej idei w dowolnej formie? Niechaj w tej rundzie wydarzy się magia, której nawet elfy pozazdroszczą i doprowadzi naszą uczestniczkę do dokonania tej ostatecznej odpowiedzi na pytanie, kto zostanie jej księciem na białym kucyku, z którym pogalopuje w stronę błyszczącej zorzy polarnej!
Powodzenia!
Przewidywany czas trwania każdej rundy:
Runda 1: 24h
Runda 2: 48h
Runda 3: 72h
Ostatnio zmieniony przez Love178 2020-05-27, 16:23, w całości zmieniany 3 razy
1. iPhone czy samsung?
2. Planszówki czy puzzle?
3. Bokserki czy slipy
4. Jezioro czy góry?
5. Bidetka czy bidet?
6. Taras czy balkon?
7. Pranie czy zmywanie?
8. Rolety czy firanki?
9. Mieć 5zł i ułożyć sobie życie na nowo czy mieć 50000zl i oddać biednym?
10. Lotopałanki czy fretki?
[ Dodano: 2020-04-18, 01:31 ]
I ze nikt nie chce wygrać mojego serca?
Macbed walczy to ja też napiszę co bym wybrał jakbym brał udział
samsung
planszówki
bokserki
góry
bidet
taras
zmywanie
rolety
5zł
lotopałanki
Macbed 4 zgubiłeś góry jezioro
Różne strefy czasowe dały nam trochę popalić i zebrało się w tym temacie kulku nowych adoratorów, ale odpędźcie się już od Moni, bo lecimy z wyczekiwanymi odpowiedziami od naszych oficjalnych kandydatów!
Ale najpierw poznajmy preferowane odpowiedzi Moni:
1. iPhone
2. Planszówki
3. Bokserki
4. Jezioro
5. Bidetka
6. Taras
7. Pranie
8. Rolety
9. Mieć 5zł i ułożyć sobie życie na nowo
10. Lotopałanki
kandydat nr2 1. iPhone 2. w czasie zarazy puzzle, ze znajomymi planszówki 3. boskerki są wygodniejsze 4. góry z jeziorem - i piękne widoki i pokój ducha oraz kontakt z naturą
5. bidet xD
6. taras, więcej się można przejść
7. lubię robić pranie
8. rolety wyglądają czasami lepiej i dają więcej prywatności
9. 50 000 zł oddać biednym
10. fretki są przytulaśniejsze
Zgodność: Pozwoliłam sobie w pytaniach 2 i 4 przydzielić pół punkta, więc 60%, ale Moni może zadecydować inaczej
kandydat nr3 1. iPhone.
2. Planszówki.
3. Bokserki.
4. Jezioro.
5. Bidetka.
6. Taras.
7. Zmywanie.
8. Firanki.
9. Ciekawe pytanie wolę ułożyć swoje życie na nowo, niż rozdać wszystko i zostać z niczym.
10. Fretki.
Zgodność: 70%
Chyba pierwszy raz mamy tak wysoką średnią zgodność :o Powiedz nam Moni o swoich pierwszych wrażeniach na widok odpowiedzi swoich kandydatów! Czy poszłabyś na równy podział obowiązków domowych z kandydatem numer trzy, który lubi zmywać? A może wyszłąbyś ze swojej strefy konfortu i odwiedziła wystrojony balkon kandydata numer jeden? Co sądzisz o adekwatnych do obecnej sytuacji odpowiedziach kandydata numer dwa? Widać, że ma umiejętności adaptacyjne, stara się znajdować złoty środek i lubi przytulaśność Od teraz wyczekujemy również na pytanie do rundy drugiej! Przypominam, że jest to pytanie problemowe, na które nasi kandydaci muszą się wykazać kreatywną odpowiedzią tekstową z sugerowaną metodą odnalezienia rozwiązania. Do dzieła!
Ale najpierw poznajmy preferowane odpowiedzi Moni:
1. iPhone
2. Planszówki
3. Bokserki
4. Jezioro
5. Bidetka
6. Taras
7. Pranie
8. Rolety
9. Mieć 5zł i ułożyć sobie życie na nowo
10. Lotopałanki
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Prawie robi wielką różnicę. 😉 A na pewno oczyszcza z podejrzeń.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kandydat nr 2 mi zaimponował ale totalnie spadł przez fretki
Kandydat nr 1 wybrał lotopałanki ale jednak balkon... sama nie wiem!
Za to kandydat nr 3 wypadł całkiem niezle gdyby nie te fretki nieszczęsne
Ciężki wybór, ciężkie czasy
Wiec pytanie...
...
Będzie niedługo bo kurde strasznie ciężko cos wymyslec
[ Dodano: 2020-04-24, 16:05 ]
Ok. Jesteśmy na zachodnich fiordach, nagle rozszalał się huragan śnieżny, schodzi lawina za lawina a my jesteśmy pod namiotem, nie mamy auta, telefony rozładowane bo pod namiotem nie ma jak naładować. Do najbliższej cywilizacji mamy 50km. Jak nas uratujesz?
_________________ Jestem fajna
Gość, ty też
Ostatnio zmieniony przez monjiczq 2020-04-24, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Ok. Jesteśmy na zachodnich fiordach, nagle rozszalał się huragan śnieżny, schodzi lawina za lawina a my jesteśmy pod namiotem, nie mamy auta, telefony rozładowane bo pod namiotem nie ma jak naładować. Do najbliższej cywilizacji mamy 50km. Jak nas uratujesz?
Ja to bym zadzwonił na Barnevernet że samotna polka z dwójką dzieci się na te dzieci krzywo popatrzyła. W kwadrans by nas znaleźli przebierając nóżkami żeby odebrać ci dzieci i oddać do adopcji parze transów albo jakimś muslimanom. A my ich wtedy w łeb i do ich poduszkowca i śmigamy do cywilizacji... Tylko że to by zadziałało w spierdolonej Norwegii. Islandia to chyba normalna?
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-04-30, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Ja to bym zadzwonił na Barnevernet że samotna polka z dwójką dzieci się na te dzieci krzywo popatrzyła. W kwadrans by nas znaleźli przebierając nóżkami żeby odebrać ci dzieci i oddać do adopcji parze transów albo jakimś muslimanom. A my ich wtedy w łeb i do ich poduszkowca i śmigamy do cywilizacji... Tylko że to by zadziałało w spierdolonej Norwegii. Islandia to chyba normalna?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum