jak wspominałem w temacie w sporcie chcę zrobić na mojej stronce wersję v2 typowania wyników, na czas eliminacji i mistrzostw 2018
a - typowy bukmacher > dostajesz na start wirtualne 50zł i typujesz wyniki tak by mieć pod koniec najwięcej pln. kursy od realnych bukmacherów like bet365
b - tak jak było, czyli - odbstawisz dobrze wynik - punkty. obstawisz ilość bramek - kolejne punkty. obstawisz zwycięzcę - kolejny punkt
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Reprezentacja USA w bejsbolu vs reprezentacja krykieta w Wielkiej Brytanii typuję na wynik 23 - sportydoutylizacji
[ Dodano: 2020-04-18, 00:27 ]
Nic mnie tak nie śmieszy w amerykańskich filmach jak dzieci biegają z tymi kijami, i który się lepiej zamachnie ten ma kolegów, a który gorzej ten wraca do swojego pokoju obklejonego plakatami bejsbolistow i odbija smutny piłką o ścianę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum