Uwielbiam takie promocje i zawsze śledzę newsy, żeby coś zgarnąć za darmo Niektórzy nazywają mnie już łowcą okazji :> Mam już trochę gier, które zgarnąłem nie wydając ni grosza, np: Torchlight, Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Dead Space, Red Orchestra 2, Gorky 17, Left 4 Dead 2, Magicka Wizard Wars, Dungeon Keeper... może coś jeszcze. Jutro kończy się promocja na Dead Space'a, po czym podobno zacznie się kolejna. Swoją drogą ta na Dead Space'a trwała dość długo, jak na taką promocję :>
Tak, dokładnie. Ja słyszałem, że kolejna promocja na Originie 8smego Ja zgarnąłem Red Orchestra 2, Left 4 Dead 2 i Sid Meier Civilization V (na trochę innej zasadzie ale też za darmo - trzba było jakąś ankietę na jakiejś tam strone dotyczącą gier zrobić i dostawało się keja na steam)
Na stronie facebookowej SEDOC.pl i fabrykakluczy.pl często pojawiają się konkursy typu kto pierwszy ten lepszy osobiście nic nie wygrałem ale kolega z gimnazjum wygrał FIFĘ 14 niedawno ;p
A ogólnie na fabryce kluczy kupiłem Minecrafta i CoD BO - wszystko bez problemu, tanio i błyskawicznie
Uwielbiam takie promocje i zawsze śledzę newsy, żeby coś zgarnąć za darmo Niektórzy nazywają mnie już łowcą okazji :> Mam już trochę gier, które zgarnąłem nie wydając ni grosza, np: Torchlight, Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Dead Space, Red Orchestra 2, Gorky 17, Left 4 Dead 2, Magicka Wizard Wars, Dungeon Keeper... może coś jeszcze. Jutro kończy się promocja na Dead Space'a, po czym podobno zacznie się kolejna. Swoją drogą ta na Dead Space'a trwała dość długo, jak na taką promocję :>
Zupełnie za darmo? Wypełniałeś jakieś ankiety czy wygrywałeś konkursy?
Swoją drogą niezły zestaw. Fallouty to klasyki, Dungeon Keeper to jedna z gier mojego dzieciństwa A Gorky 17 było kiedyś dołączone do jakiegoś czasopisma - bardzo fajna gra i do tego zrobiona przez Polaków. Ma już prawie 15 lat, a do dziś gra się w nią świetnie! Ja ją sobie odświeżam mniej więcej raz na rok
Torchlight, Fallouty i Dungeon Keeper z GoGa, Dead Space z Origina, Red Orchestra 2 i L4D2 ze Steama, o Gorky już wspomniałem, a Magickę dostałem za posiadanie oryginalnego Mount&Blade Warband :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum