Ja mam koronny dowód na dylatację czasu, Qtasie. Stare chłopy na emeryturze ciągle gdzieś, mimo starczego spierdolenia, chodzą. To na piwko, to na karty, to na karty z piwkiem z innymi dziadami. No krążą po mieście z buta po prostu. Za to stare baby się zasadniczo nie poruszają, bo się tylko lampią z okna. A mówi się przecież, że stary chlop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba. I to jest prawda. Właśnie z powodu dylatacji czasu. Faceci się poruszają przez co starzeją się wolniej. Dlaczego w takim razie szybciej umierają? Z powodu różnych przeciążeń i oddziałujących na nich sprzecznych sił, o których mówi astrofizyka. Tymczasem na pozostające w spoczynku stare baby żadne przeciążenia nie oddziałują - a poza tym są okazjonalnie jebane prądem, co wydłuża ich żywotność a czego starzy faceci nie doświadczają - i dlatego choć starzeją się szybciej, to zużywają wolniej. Mam nadzieję, że pomogłem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-02-25, 07:30, w całości zmieniany 2 razy
a po chorwacku lipac to czerwiec, srpieň to lipiec, a listopad to październik xDD
a dla Chorwata to nasze miesiące są jakieś pojebane
sąąą, ale!
Po raz mamy przewagę liczebną (więcej krajów ma tak jak my), a po dwa Chorwaci mają też po dwie nazwy na niektóre miesiące i sami uważają, że to dziwne.
System sekowy jest o tyle zajebisty, że działa w znajomym systemie dziesiętnym.
Ile miesięcy ma dziecko które ma 36 tygodni? W którym miesiącu ciąży jesteś. Masz to dzielić przez 4? W pamięci?
Jak dziecko ma 36 Megaseków to wiadomo, że 3 "miesiące" i 6 "tygodni". Liczone w systemie sekowym oczywiście.
Ma 36.7 Megaseków? 3 miesiące, 6 tygodni i 3 dni.
130 Megaseków? 1 lat i 3 miesiące. (Rok Megasekowy to ok 3 lata kalendarzowe)
2345.52178 Megaseków ? Od twoich urodzin minęło 23 lata, 4 miesiące, 5 tygodni, 5 dni, 21 kiloseków, 7 dekaseków i 8seków
Ile to kiloseków? Nic nie mnożysz, przedstawiasz przecinek. To 2345521.78 Kiloseków
Wygodniejszy zapis to oczywiście 23:04:55 21:07:08 i mamy dokładny czas co do seka.
Jak już zostanę dyktatorem to wprowadzę ten system.
[ Dodano: 2020-02-25, 12:03 ]
Zamiast używać pojęcia tysiącleci mamy po prostu Gigaseki
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ja mam koronny dowód na dylatację czasu, Qtasie. Stare chłopy na emeryturze ciągle gdzieś, mimo starczego spierdolenia, chodzą. To na piwko, to na karty, to na karty z piwkiem z innymi dziadami. No krążą po mieście z buta po prostu. Za to stare baby się zasadniczo nie poruszają, bo się tylko lampią z okna. A mówi się przecież, że stary chlop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba. I to jest prawda. Właśnie z powodu dylatacji czasu. Faceci się poruszają przez co starzeją się wolniej. Dlaczego w takim razie szybciej umierają? Z powodu różnych przeciążeń i oddziałujących na nich sprzecznych sił, o których mówi astrofizyka. Tymczasem na pozostające w spoczynku stare baby żadne przeciążenia nie oddziałują - a poza tym są okazjonalnie jebane prądem, co wydłuża ich żywotność a czego starzy faceci nie doświadczają - i dlatego choć starzeją się szybciej, to zużywają wolniej. Mam nadzieję, że pomogłem.
Coś w tym może być, podobne rzeczy obserwuję. Na pewno bardziej przemawia to do mnie niż Incego szkiełko i Morysa oko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum