Ale może gdyby na przykład nie było serwolucji, to ktoś wtedy wybrał by baner z panami jedzacymi paczki. To tworzenie konkurencji dla swojego pierwszego dzieła może zabrać decydujący zwycięski głos
[ Dodano: 2020-02-15, 23:21 ]
Czyli generalnie im wiekszy wybór tym trudniej o wygraną, wiec aż 5 łącznie zgłoszonych prac przez icka i nadir to podkładanie samwmu sobie nogi, lepiej zrobić jedną petardę
Ale może gdyby na przykład nie było bezkonfliktowe przestrzeganie regulaminu, to ktoś wtedy wybrał by baner z panami jedzacymi paczki
chociażby ja :V
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
1. Jest logo forum, są ponczki, a tłusty czwartek to tradycja forumowa
2. Jest forumowa serwolucja
Cytat:
nastrojowo
1. Przecież nastrój między tymi panami jest piękny, i pączki w serduszka trzymają się za rączki
2. Jest nastrojowa serwolucja
Cytat:
hermetycznie
1. No z tym słabiej, ale som ponczki. I panowie których każdy wkleja
2. Nie ma nic bardziej hermetycznego dla tego forum niż serwolucja
Cytat:
romantycznie
1. Jest bardzo romantycznie. Jak oni patrzą na siebie z miłością. I pczki w serduszka trzymają się za rączki
2. Jest romantyczna serwolucja
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2020-02-15, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
Lilka, piękny baner. To on mnie tu przyciągnął jak przypadkiem przechodziłem obok forum z tragarzami. Nie wiem czy Love jest zachwycona, ale ja i owszem.
A teraz: pozostałe pary to Wojtek z kutaczem, Słownikiers z Krawczykiem i Icek z serem. Słusznie. Te dwa żółwie to pewnie ty i Antonio? Ale reszta? Dwa wilki? Te dwa dziwne serduszka w środku? To z niedźwiedziem to pewnie Manianka, ale gdzie tam jest odniesienie do Morisa? Dalej nie wrócił do internetów więc Mańka musi odstawić solo? Tyle pytań..
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
AHAAAAA! To czorne na czym stoi niećfieć to wungiel. Bo ja myślałem że naga skała, z której zniknął lód bo globalne ocieplenie czy coś a forum dołączyli do Gretynów i zwraca na to symboliczną uwagę. A to tylko Roksana w niskiej rozdzielczości. Wszystko git. Wszystko rozumiem. Bo Wilki to Wilku i Madlena? Bo coś mi się właśnie skojarzyło że są parą.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-02-18, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
JankielKindybalista85, Jankiel ślub i dziecko niedługo, a Ty nie w temacie no!
Fiu fiu. A z czym się najpierw wyrobicie? No to gratuluję. Forum i Kraków będą mieć nowego obywatela.
........................
........................
JankielKindybalista85, haha dobra z tym niedługo przesadziłam, chociaż jak tak sobie pomyślę, to 5 lat mi szybko zleciało. Ślub chcemy za max 4 lata, dziecko 5. Do 30 chce się ze wszystkim wyrobić. A jak się dzidzia trafi wcześniej , to też super.
Fajnie, że wróciłeś na forum. Im więcej powrotów, tym lepiej!
Ostatnio zmieniony przez MsMadeleine 2020-02-18, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
JankielKindybalista85, haha dobra z tym niedługo przesadziłam, chociaż jak tak sobie pomyślę, to 5 lat mi szybko zleciało. Ślub chcemy za max 4 lata, dziecko 5. Do 30 chce się ze wszystkim wyrobić. A jak się dzidzia trafi wcześniej , to też super.
Fajnie, że wróciłeś na forum. Im więcej powrotów, tym lepiej!
1. Aha, to tutaj miał miejsce mały mizanderstending.😁
2. Do usług. Ja regularnie odchodzę, co oznacza że nabijam licznik powrotów przyczyniając się tym samym po wielokroć do dobrostanu forum. 😉
Love, to my kiedy? Skoro już jesteśmy na tym banerze...
........................
........................
Kto nie chce? Nawet Bregović by o tym piosenkę napisał.
........................
........................
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum