Szybko! odkryłeś prawie całość, więc tylko dopisałam co brakowało wpisz w Excela abcdetc. i podstaw swoje litery. Reszta sama się wyłania, tylko orum nic nie przypisujesz.
[ Dodano: 2020-02-10, 22:44 ]
Weź lepiej zrób coś z tym ciągiem znaków, bo dla mnie wygląda jakby kot przeszedł po klawiaturze!
Spóźnione w huj, ale rozwiązałem cały ciąg niezbyt skomplikowanych szyfrów. Ostatni z nich prowadził do linku http://www.mistrzowie-for...d35c869ec2.jpg, który jest, z wiadomych powodów, nieaktywny; jednakże po scrapingu zarchiwizowanych przez Wayback Machine podstron starego forum doszedłem do tajemnicy Poliszynela, że w rzeczy samej regressus jest długim murzynem.
[ Dodano: 2026-06-03, 01:36 ]
btw chuj ci w dupe nygusie
_________________ Co do Jankiela, kozak w necie, pizda w świecie, w waleniu prze internet jesteś dobry, ale jakbyś spotkał byś mnie na podwórku to tak byś byś mi nie powiedział, a zdziwił byś się lamusie ile kiedyś nosów komuś złamałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum