znam nazwę tej miejscowości jedynie z jakiegoś starego symulatora piłki nożnej gdzie Zagłębie Lubin to była moja ulubiona drużyna bo się fajnie nazywała
[ Dodano: 2020-01-23, 14:49 ]
a mój tata myślał że poprawna nazwa to Zagłębie Lublin i mnie poprawiał
a mój tata myślał że poprawna nazwa to Zagłębie Lublin i mnie poprawiał
oł siut, jestem Twoim tatą
Pierwszy raz o Lubinie diwuedziałam się z jakiegoś artykułu i myślałam, że to była literówka i wygooglałam i wtedy się dowiedziałam, że to prawdziwe miejsce
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
widzu napisał/a:
Prawdziwe miejsce, za Bydgoszczą :I
2
Nie wyszło Ci za drogo, jak kazali zapłacić?
[ Dodano: 2020-02-10, 06:50 ]
(mam nadzieję, że cytat nie unhiduje?)
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2020-02-10, 06:50, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Wyszło, dlatego zauważyłem, ale pomyślałem że po prostu zniżki studenckiej nie naliczyli, więc zapłaciłem, dałem kroka na bok, przyjrzałem się biletowi i wróciłem do okienka gdzie mi go anulowali.
Ten bilet z moją zniżką kosztował 2 zł więcej niż normalny do mnie, więc z początku to nie było aż tak podejrzane. podwyżki o 2 zł na początku miesiąca się zdarzają.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum