Ech, jedna z ikon mojej wczesnej młodości... Obok Michaela Jordana i Shaquille O'Neala był najbardziej rozpoznawalnym koszykarzem na świecie, a to jak wymiatał w LA Lakers przez tyle lat, było niesamowite.
Poza NBA też prowadził ciekawe życie i był chyba jedynym profesjonalnym sportowcem, który zdobył Oscara
Za szybko odszedł, zdecydowanie za szybko I to jeszcze w moje urodziny
Ostatnio zmieniony przez Davos 2020-01-27, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Przecież to nie jest randomowa pani Henia, tylko jego córka.
Jakoś jak w wypadkach samochodowych giną ludzie, to pomimo tego, że wszyscy są randomami, to uwzględnia się ich dzieci w nagłówkach, a tutaj musiałam się wgłębić w temat żeby znaleźć, że jego córka też była ofiarą, więc czuję dysonans.
Małej można żałować w aspekcie takim, że miała życie przed sobą itp. - ale z drugiej strony w czym lepsze dziecko, że jej żałujemy, a tych pozostałych 7 osób nie albo mniej? Plus ona pewnie by to wolała, jakby miała wybór. Ja do dziś nie wyobrażam sobie śmierci moich rodziców, wolałabym umrzeć razem z nimi, a co dopiero 13-latka.
mnie zawsze tak troszkę bawi że ludzie się autentycznie przejmują jak umrze ktoś znany z telewizji a tak na prawdę dziennie umiera sporo ludzi. Ja tam mam jak zawsze w przypadku śmierci ludzi, których nie znałem wyjebane jaja na to, nawet to dziecko mnie średnio obchodzi co innego jakby tam np kumple lecieli
mnie zawsze tak troszkę bawi że ludzie się autentycznie przejmują jak umrze ktoś znany z telewizji a tak na prawdę dziennie umiera sporo ludzi. Ja tam mam jak zawsze w przypadku śmierci ludzi, których nie znałem wyjebane jaja na to, nawet to dziecko mnie średnio obchodzi co innego jakby tam np kumple lecieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum