Ja nawet ostatnio znalazłam, że Chińczycy lubią produkować koszulki z napisami po japońsku, które nie mają sensu Np. niby dialog, który leci "- Jak się masz?" "- Cieszę się." i w tle butelka mleka Moja uczennica kupiła sobie koszulkę z napisem "kocia miłość" i narysowanym jajkiem sadzonym i prosiła żebym jej przetłumaczyła, bo myślała, że nabyła coś sensownego :x
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
amedas i imodas były by perełkami w mojej kolekcji koszulek
[ Dodano: 2020-02-09, 10:17 ]
aż poszukam może gdzieś można kupić
[ Dodano: 2020-02-10, 12:08 ]
mam prośbę. Czy ktoś mógłby wyciąć ten napis "amedas" i "imodas" te znaki, emblematy z tymi napisami ale tak żeby były same bez koszulki, kolorów ani niczego innego i podrzucić tutaj? Byłbym wdzięczny, jeśli to nie jest duża fatyga, bo ja tego ani nie potrafię ani nie mam programu odpowiedniego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum