Fajnie, że co roku są tak fajne prezenty, że trudno się nawet połapać czyj był najlepszy.
Bardzo mi szkoda, że nie mogłam wziąć w tym roku udziału, wizja pobicia rekordu w późnym otwarciu paczki była bardzo kusząca, ale miałam tak mało czasu, że ledwo wysłałam paczkę dla rodziny (lokalna poczta przeze mnie myślała zrobić godzinę nadgodziny ). Staszek z usłyszeniu o tym scenariuszu wpadł na pomysł żebyśmy zrobili "mikołajki gdzie otwieramy prezenty dopiero na następne mikołajki" xd
Dziękuję Mikołaju. Widać że się starales i byłeś kreatywny, bardzo to doceniam. Fajne rysunki, dużo spersonalizowanych wpisow, wybacz ale jeszcze nie miałem tak na spokojnie chwili żeby zobaczyć jaki rebus mi przygotowales. Moja dziewczyna tez bardzo dziękuję za mały bonus dla niej
PS. To mój pierwszy w życiu oryginalny film na nośniku
Wszystkie prezenty już dotarły. No, prawie, ale w ramach wyjątku nadawca z odbiorcą sobie pogadali dlaczego, bo sytuacja losowa, przez co będzie w styczniu.
Ale myślę że można już ujawnić kto miał kogo.
Uwaga, był jeden niespodziewany uczestnik
Dziękuję bardzo za Kubku! Bardzo epicki
Nie spodziewałem się że od Pro myślałem że wilku (z racji że Horo to wilk), albo Mackersa z racji jego ulub. postaci. Przepraszam, że tak późno.. ale mam dość sporo na głowie. Do 13 grudnia nie wiedziałem nawet czy zdałem rok i czy będę w tym roku się bronił
Potem nadrabianie zaległości (dalej mam..) i pisanie inż.
Dziękuję jeszcze raz za gifta
Powiedzcie, że z tą pościelą to jest jakiś żart i to wy ją wysłaliście
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind, niestety nie Icuś. Antek wylosował Pro i starał się jej zrobić taką paczkę, co by jej się spodobała. Miał chyba 3 podejścia do galerii i razem szukaliśmy jak pojebani prezentu dla niej. Ina chuj, skoro to , co dla niej wybraliśmy, na chuj się zdało, jak i tak dostała jakaś jebaną pościel.
Pro mogła trafić na paczkę z dojebanym kompem, albo zabawkami dla dorosłych. Ale trafiła na pościel.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum