_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Samochody akurat mnie nie jarają, ale faktem jest że można traktować Instagrama jako agregat fotografii dotyczących swoich zainteresowań i się sprawdza w tym naprawdę dobrze
Ja np. dzięki temu podziwiam mnóstwo socrealistycznej architektury w jednym miejscu
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Od czasów internetu zachowania ekshibicjonistyczne zmalały. Co prowadzi do drugiej ciekawostki. Z koleżanką zastanawiamy się nad przeprowadzeniem badania naukowego właśnie na temat ekshibicjonizmu internetowego. Bo owszem, zachowania ekshibicjonistyczne zmalały ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że zmalały tylko w sferze publicznej - przeniosły się do sfery internetowej. Nie mamy jakoś jeszcze konkretnych hipotez ale sam temat jest dosyć ciekawy i może uda się go zrealizować.
Jak nie to w ramach koła naukowego seksuologii będziemy może badać korelację pomiędzy poziomem wiedzy na temat seksualności a skłonnością do używania klauzuli sumienia.
Z całym szacunkiem Chłopie, ale mordę to mam niewyjściową i niefotogeniczną. A i nie lubię się wyginać sztucznie do fotek, to nie dla mnie. Wolę pozostać obserwatorem i komentatorem.
Wy się znacie... jak Schetyna na zyskiwaniu poparcia.
........................
........................
Przypomina mi to, jak na jednych poprawinach moja koleżanka się upiła i tak imprezowała na parkiecie z ojcem i wujkiem panny młodej, że poczuli się jakby znowu mieli po 20-parę lat i tak jej byli wdzięczni, że jak już wychodziśmy, to wysciskali i obcałowali ją po obu policzkach i ojciec panny młodej praktycznie zeswatał ją ze swoim synem i ona też bardzo się cieszyła. Potem w drodze powrotnej zdrzemnęła się na chwilę w samochodzie, po czym jak się obudziła, natychmiast spytała "gdzie jestem i co się dzieje?". My zdziwieni opowiedzieliśmy jej całą sytuację z ostatniej godziny, a ona nic z tego nie pamiętała xD A ja nigdy w życiu nie widziałam żeby ktoś całowicie wytrzeźwiał po 30-minutowej drzemce, okazało się, że prawie całych poprawin nie pamiętała, a dopiero co były
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum