Dobra, tajemniczy turniej nikogo nie zachęca, no to może ujawnię parę szczegółów.
Zastanawiam się nad kilkoma sposobami jak to zorganizować, prawdopodobnie byłby to turniej w systemie eliminacji w systemie best of 3/5. Zwycięzca mógłby zgarnąć doładowanie za 20 zł, choć pomyślę jeszcze nad nagrodą.
Ja nie brałbym w tym udziału z powodu bycia organizatorem, a zresztą co to byłaby za frajda grać w takich nierównych meczach
[ Dodano: 2016-11-08, 23:09 ]
A poziom mapek byłby dopasowany pod was.
[ Dodano: 2017-08-21, 14:08 ]
Zainteresowanie rośnie xd
A serio bym se zrobił taki turniej dla was
Chodzi ci o tablet graficzny. Sam posiadam, jeśli miałbym polecać jakiś model, to raczej wacom 471, bo najłatwiej znaleźć w przecenie albo na jakiejś dobrej aukcji. Używane 460 i 470 również dają radę.
480 jest uważany za najlepszy, ale ciężko znaleźć w internecie dobrą ofertę.
490 mają duży input lag, więc nie dotykaj.
Jprdl, tak, tablet. Nie mam pojęcia, co mi się z touchpadem upierdoliło
Mniejsza, jak będę miała trochę wincej gotówki na przepierdolonko na głupotki, to będę chciała sobie taki tablecik kupić. Może nawet po taniości jakąś używeczkę uda się dorwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum