_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
ChodnikowyWilk, ciężko powiedzieć, może to brzmieć dziwnie, ale nie pamiętam w sumie żebym kiedykolwiek była, no, taka szczęśliwa. Chyba ten moment, gdy rozwaliłam nos dziewczynie, która dręczyła mnie w szkole podstawowej xD
icywind, chcę zobaczyć inteligentne życie spoza naszej planety, ale to raczej mało prawdopodobne. To może... Chcę zrobić doktorat i popisywać się moją inteligencją.
Całkiem_Dobry_Chłop, po co mi klawiatura gdy mam moje reptiliańskie moce?
Zwykle kobietę, chyba, że mam bardziej męski dzień. Ogólnie z moją niebinarnością jest tak, że identyfikuję się jako genderfluid bigender, co jest oczywiście cudowne do wyjaśniania xD
Basically, bigender - zazwyczaj czuję się częściowo i kobietą i mężczyzną na raz. Nie będę tu gadać o moim ciele i takich tam, więc tyle musi wystarczyć.
Genderfluid - czasami mam bardziej męskie dni, rzadziej kobiece. Wtedy mam takie "wtf, gdzie mój penis, ugh, czemu mój głos jest taki wysoki" itd.
[ Dodano: 2020-06-25, 19:08 ]
Byle nie były męskie, bo one są społecznie akceptowalne, mimo, że to prawie to samo. No a jak wrzucasz swoje to musisz mieć kobiece dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum