Nie obejrzałem całego bo to musical a musicale to gunwo a Mufasa zasłużył na śmierć bo był dyktator, zbrodniarz i nie umiał w geografię, król dżungli na sawannie, pozdro nieogarze. Hakuna matata typy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2018-09-06, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Ja przeszedłem dopiero po latach, gdy wróciłem z ciekawości do tej gry Za gówniarza też tego nie potrafiłem przebrnąć i po prostu za pomocą kodów omijałem ten etap, a kolejne już na szczęście przechodziłem :] Chociaż miałem jeszcze kłopot ze wskakiwaniem na spadające z wodospadu kłody w innym etapie. Dwa najbardziej wkurzające momenty w tej grze
też nie obejrzałem do końca króla lwa bo strasznie irytujące to było że oj biedny musi się z trudami zmierzyć ale timon i pumba spoko. No i kiedyś przeczytałem "My dzieci z dworca zoo" i zauważyłem że mój punkt widzenia się nie zmienił. Dalej wkurwia takie oj bo biedny musi pokonać trudy. A jak ktoś nie czytał tej książki no to tak w skrócie to historia jebanej ćpunki nic przykuwającego uwagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum