Ale czekajcie... on już wygrał? Czyli to już się skończyło? A kiedy się zaczęła? XD
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Słucham właśnie tej jego piosenki na Eurowizję i jest nawet ok. Ani zła, ani wybitna, taka w sam raz na ten konkurs. xd Tylko trochę fałszował momentami, to akurat słabo.
E tam, kogo na tym festiwalu obchodzi śpiewanie?
Metroseksualny gej muzułmanim to bardzo mocny typ na wygranie Eurowizji, trzeba będzie przemyśleć kwestię postawienia na niego u jakiegoś buka :]
Mi kiedyś jakąś laska powiedziała, że nie wyglądam na geja.
Największa obelga w moim życiu
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Myślałem, że nie chwalisz się swoją orientacją poza internetem
A nie, że udaje i naprawdę jestem hetero?
ostatnio widziałem dwie lesby na ulicy i wyglądały tak jak lesby, tzn gruba, brzydkie, z kolorowymi włsami itp xD
dobrze, że takich dewiantów jest mniej niż 1% i nie muszę tego na codzień oglądać
Przypomniało mi się jak kiedyś, gdy jeszcze mieszkałam w Lublinie, idąc na uczelnię widziałam dwóch chłopaków trzymających się za ręce. Ich widok bardzo popsuł mi humor.
Ale to dlatego, bo wtedy zwyczajnie byłam bardzo samotna i zazdrościłam im, że mają z kim trzymać się za ręce i w ogóle wydawali się tacy szczęśliwi, że aż zazdrość mnie zżerała.
Prawdziwa to hetero, a deklarowana to homoseksualizm.
A przypomnij mi, dlaczego ktoś miałby coś takiego robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum