Ja tam wychodzę z założenia, że wolę wydać 700 zł niż 6000 zł, kiedy dwie firmy mi oferują telefony o podobnym standardzie. Niech Asci robi co chce, jej pieniądze, jej sprawa. Możemy uważać, że to rozrzutność lub Apple Fangirlizm (czy jak to mogę nazwać), ona kupi to bez względu na to, co sądzimy. A czy będzie później zadowolona z kupna, to się okaże.
Najlepsze to byly brytyjskie czerwone budki telefoniczne.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ach te dżojstiki. Psuly sie jakby je apple produkowal.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
(bez urazy) na tym poziomie zarobków taki wydatek wymaga dokładnego przemyślenia. Jeśli zarabiasz netto te powiedzmy 2300, to po odjęciu wydatków na media, mieszkanie, jedzenie i ciuchy itp. zostaje Ci pewnikiem z kilka stówek do odłożenia, o ile miasto nie jest przesadnie drogie.
Ale Wy wciąż czepiacie się tych 2k netto ze szpitala, a ja przypominałam już, że pracuję też na Mistrzach, co razem daje mi dwie wypłaty.
Do tego mieszkam przez ten rok stażu u rodziców, więc wydatki są raczej luźne - obiecałam dołożyć trochę do rachunków, wyżywienie mam.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2018-11-13, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam mam telefon za złotówkę i niczego mu nie brakuje
A sam fakt, że ta promocja nie obejmuje produktów Apple to jest właśnie dla fanów tej firmy zrobione, bo oni lubią być dymani, więc nie wiem o co się burzysz Ascaro.
Zaraz... ja nazwałem heterykami ludzi którzy zaliczyli wpadkę.
Love poczuła się obrażona i mi oddała "sam jesteś"
Czy to oznacza, ze ... Love wpadła i ma/będzie mieć dzieciaka?
[ Dodano: 2018-11-13, 17:49 ]
A wszystko zaczęło się od promocji w Media Markt xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum