Oficjalny powód to dopasowanie do współczesnej technologii komputerowej, co ma w przyszłości zmniejszać koszta.
Oczywiście ludzie się burzą że "to już nie będzie godło Polski" i "skok na kasę żeby się wykazać, ale koszt wbrew pozorom nie jest taki wysoki jak na tak poważną grafikę
Ogółem według opisu ma się to niejako zgadzać ze słowami pewnego heraldyka, który opisywał w 2016 na JM wszelkie błędy i bolączki obecnego godła i jak powinno wyglądać:
Jak dla mnie nowe godło nie jest takim złym pomysłem, bo teraz wygląda trochę jak kurczak z downem xD
Mam tylko nadzieję, że jeśli to przejdzie to partia która przyjdzie po PiSie nie zmieni z powrotem na ten stary bo "uuu, pisowskie to złe i trzeba wszystko usunąć bez względu na koszty"...
Ostatnio zmieniony przez widzu 2018-10-30, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Całkiem_Dobry_Chłop, zmieni się głównie prawa strona, która w oryginale z 1924 jest wyżej w górze, a teraz ma być lustrzanym odbiciem, brak widocznych granic nóg... zresztą to już decyzja sądów o ile kiedykolwiek wyjdzie proces
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
W Polsce gorzej niz w lesie bo w lesie orly sa symetryczne bo jakby nie byly to by sie w locie wpierdalaly w drzewa.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum