Wysłany: 2018-10-29, 23:14 Zmiana Przemo na cokolwiek innego
W skrócie: czy chcesz zmienić silnik na jakikolwiek inny:
Plusy zmiany silnika:
- przestanie rzucać dziwnymi błędami
- dostaniemy wsparcie techniczne, bo teraz MMG nas olewa bo nie chce tykać Przemo
- ludzie przestaną się wkurwiać
- przestanie wywalać się na telefonach
- prawdopodobnie dostaniemy dedykowany tryb mobilny
- prawdopodobnie dostaniemy dedykowany "tryb nocny"
- może uda się uprosić reklamę forum że nowy silnik i przyjdą nowi ludzie
Plusy starego silnika:
- nowi ludzie mogą nie przyjść xD
- klasyczny, dobrze znany wygląd a'la wczesne lata 2000
Ostatnio zmieniony przez widzu 2018-10-29, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2018-10-29, 23:31 Re: Zmiana Przemo na cokolwiek innego
widzu napisał/a:
klasyczny, dobrze znany wygląd a'la wczesne lata 2000
To zawsze będzie dla mnie ogromny plus czegokolwiek.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wysłany: 2018-10-29, 23:57 Re: Zmiana Przemo na cokolwiek innego
JankielKindybalista85 napisał/a:
widzu napisał/a:
Właśnie. Kiedyś strony, gry i programy były przede wszystkim funkcjonalne. A teraz ładuje się dużo niepotrzebnych rzeczy, wszystko chodzi ciężko i jest nieczytelnie.
^
Moris299 napisał/a:
szczerze mówiąc to jest dla mnie bardziej czytelniejsze niż niejedno nowe forum
^
Czytelność to duży plus... no i ogólnie przyzwyczajenie. Ale z drugiej strony nowy silnik to mniej błędów albo przynajmniej więcej sposobów, żeby sobie z nimi poradzić.
Jak byście nie wybrali, ja się dostosuję. A w ankiecie wstrzymuję się od głosu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum