_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Instagram w niektórych kręgach jest tak popularny czy nawet bardziej popularny od Facebooka.
Sporo ludzi tam siedzi... niektórzy mają zajawkę na zdobywanie followersów, poprzez komentowanie innych zdjęć czy wrzucanie ciekaweego contentu... Powiem szczerze, że nie wiem jak to niektórym udaje się zdobywać po kilkadziesiąt tysięcy followersów - dla mnie to mega wyczyn.
https://shineonagency.pl/9-powodow-dla-ktorych-insta-stories-sa-dobrym-wyborem-marketingowym-dla-twojej-firmy/
Ostatnio zmieniony przez bigmajk 2018-10-21, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Są ludzie którzy zajmują się robieniem kont które wypromowują różnymi sposobami a potem sprzedają konto z tysiącami obserwujących ktoś chyba link kiedyś wrzucał
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-10-19, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum