No to trochę słabo, bo jak tak przejrzałam trochę to forum, to admin to niezła żyleta i samych płaskoziemców banuje za np. nie wniesienie za dużo nowego do wątku xDD Więc jest zero gwaracji czy aktywuje i czy nie zbanuje np. dzień po nie napisaniu niczego po aktywacji To może znajdźmy jakieś inne forum o tej samej tematyce
No to trochę słabo, bo jak tak przejrzałam trochę to forum, to admin to niezła żyleta i samych płaskoziemców banuje za np. nie wniesienie za dużo nowego do wątku xDD Więc jest zero gwaracji czy aktywuje i czy nie zbanuje np. dzień po nie napisaniu niczego po aktywacji To może znajdźmy jakieś inne forum o tej samej tematyce
No xD Jak masz 5 minut to zobacz sobie tutaj jego korespondencję ze zbanowanym dudkiem4 http://forumplaskaziemia.pl/showthread.php?tid=61 (przeskocz pierwszy post, nie jest potrzebny) - koleś za nic się nie wybronił, że wierzy w płąską ziemię, bo zadał jedno krótkie pytanie, kekłam srogo xDD
co za debil z tego administratora:D pod którymś z filmików tego gościa https://www.youtube.com/watch?v=EiWDZ7j2hkc (nie wiem czy pod tym akurat) SciFun się wypowiadał i napisał że płaskoziemstwo to już kwestia psychiki. Ludzie często przeciętni albo nawet głupsi chcieli by być lepsi więc przyswajają teorię spiskową jak np płaska ziemia dzięki czemu myślą że są w elicie i są jednymi z nielicznych którzy znają prawdę a inni są głupi. I osiągają ten stan zerowym nakładem pracy więc na jakikolwiek niepodważalny dowód będą ślepi i będą wymyślać że masoni manipulują piorą mózgi hologramy nagrania z hollywood itp. Takie sekty. - pomyślałem że coś w tym jest prawdy
Ludzie często przeciętni albo nawet głupsi chcieli by być lepsi więc przyswajają teorię spiskową jak np płaska ziemia dzięki czemu myślą że są w elicie
Oooo, nigdy tego nie umiałam ubrać w słowa Jeszcze się zarzekają, że wystaczy "poznać" ich teorię spiskową żeby w nią uwierzyć, a jakoś znam multum teorii spiskowych i żadne nie są przekonujące xD
W liceum, czyli czasach mojego szczytowego piwniczenia, autyzmu i depresji zaczytywałam się w różnych creepypastach, teoriach spiskowych i takie tam.
Niby w to nie wierzyłam, ale zastanawiałam się nad tym, czy faktycznie istnieją tacy ludzie, co w to wierzą i przez to im się wydaje, że są inteligentniejsi od reszty ludzi, wręcz uważają siebie za wybrańców, którzy poznali tę najprawdziwszą prawdę, co nie jest dane poznać zwykłym śmiertelnikom
A jednak istnieją. Płaskoziemcy i antyszczepionkowcy.
No to trochę słabo, bo jak tak przejrzałam trochę to forum, to admin to niezła żyleta i samych płaskoziemców banuje za np. nie wniesienie za dużo nowego do wątku xDD
A niektórzy dalej będą twierdzić, że to u nas jest cięta administracja
[ Dodano: 2018-09-14, 20:04 ]
Lilith napisał/a:
W liceum, czyli czasach mojego szczytowego piwniczenia, autyzmu i depresji zaczytywałam się w różnych creepypastach, teoriach spiskowych i takie tam.
Niby w to nie wierzyłam, ale zastanawiałam się nad tym, czy faktycznie istnieją tacy ludzie, co w to wierzą i przez to im się wydaje, że są inteligentniejsi od reszty ludzi, wręcz uważają siebie za wybrańców, którzy poznali tę najprawdziwszą prawdę, co nie jest dane poznać zwykłym śmiertelnikom
A jednak istnieją. Płaskoziemcy i antyszczepionkowcy.
Jeszcze bym dodał tych, którzy wierzą, że zamach na WTC spowodował rząd USA i że w wieże nie wbiły się prawdziwe samoloty, tylko hologramy...
Nie wiem, ale jak czytam te wypowiedzi płaskich to się jakoś denerwuję, że ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogę czegoś nie rozumieć, tylko są zajebiście przekonani o własnej racji, choć opiera się ona tylko na niewiedzy i błędnych założeniach. Jakoś tak w naszych czasach zaniknął szacunek do ludzi wykształconych czy generalnie wybitnych, jakby kurwa każdy stwierdził, że po chuj się uczyć, są filmiki na necie, obejrzę filmik i będę miał taką samą wiedzę jak pan doktor z uczelni. Buractwo i narcyzm.
Ech, a oni najzwyczajniej w świecie mają problem z pojęciem skali, nie czają, że ziemia jest tak zajebiście duża, że wydaje się dla nas płaska, bo jesteśmy zajebiście mali względem niej. Jedno zdanie, które wystarczy tylko zrozumieć i zapamiętać. Dzbany.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
jak czytam te wypowiedzi płaskich to się jakoś denerwuję, że ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogę czegoś nie rozumieć, tylko są zajebiście przekonani o własnej racji
No, i jeszcze jak już masz powyżej uszu tego ich bullshitu, to oni to interpretują jako swój tryumf, że niby "kulogłowemu* zabrakło argumentów"
*W ogóle jak "kulogłowy" ma być obrazą, w kulistość czaszek też nie wierzą czy co xD
Jakoś tak w naszych czasach zaniknął szacunek do ludzi wykształconych czy generalnie wybitnych, jakby kurwa każdy stwierdził, że po chuj się uczyć, są filmiki na necie, obejrzę filmik i będę miał taką samą wiedzę jak pan doktor z uczelni.
Zaniknięcie szacunku do wykształconych nie wzięło się znikąd. Oczywiście, jest pełno autorytetów w różnych dziedzinach, ale niestety, są też takie zakompleksione profesorki z kijem w dupsku, które czują się pewnie tylko wtedy, jak rozmowa schodzi na ich obszar badawczy, a poza nim tak naprawdę nie wiedzą nic. Przeważnie tacy mają swoją jedyną słuszną wizję swojego przedmiotu i nie pozwolą studentom czegoś tam interpretować w inny sposób i lubują się w ich celowym oblewaniu, by tylko pokazać swoją wyższość.
A co do takich "buntowników", jak płaskoziemcy, oni uważają, że autorytety są po prostu propagandzistami i działają na rzecz oficjalnej propagandy i mają niby trzymać ludzi w ciemnocie i niby ma im to wychodzić, gdyż taki wykształciuch ma przewagę intelektualną nad motłochem. Niestety, nie różnią się pod tym względem od takiego zadufanego w sobie profesorka - ich racja jest najichsza, a jak się z nimi nie zgadzasz, to jesteś jebanym komformistą, debilem, bo uległeś oficjalnek propagandzie.
którzy wierzą, że zamach na WTC spowodował rząd USA i że w wieże
W to akurat byłbym w stanie uwierzyć. Jakoś dziwnym trafem wszystkie śledztwa są zamiatane pod dywan. Do tego urząd USA miał dobry biznes z takiego ataku a jak w coś wchodzi dobra kasa to ludzkie życie przestaje być istotne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum