Skoro mają już Nokię to następnym krokiem Microsoftu będzie wykupienie całej Finlandii.
Nie będę pił tego informatycznego gówna, nawet w drinkach!
[ Dodano: 2014-04-21, 22:51 ]
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Hahaha, i kto im kupi telefon sygnowany marką Majkrosoft. Pozdro
Ach, M$ jednak potrafią zepsuć wszystko czego się dotkną.
Bill Gates przed komisją senacką Kongresu USA w 2001 roku:
Senator O'Brian:
- Panie Gates, kiedy zorientował się pan, że tworzy monopol?
Bill:
- Monopol to gra planszowa senatorze. Ja próbuję opanować cały pieprzony świat!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nigdy nie miałem żadnego telefonu Nokii, ale i tak szkoda. Teraz stanie się jedynie częścią składową Microsoftu, a Nokia to była jednak porządna marka.
Nigdy nie miałem żadnego telefonu Nokii, ale i tak szkoda. Teraz stanie się jedynie częścią składową Microsoftu, a Nokia to była jednak porządna marka.
No ja właśnie też nie miałam do czynienia z tą firmą, ale już się zaczęłam rozglądać za ich telefonami czy by nie wypróbować, bo byłyby moim drugim wyborem po SE... cóż, not anymore
Jeszcze dodam tylko, że jako użytkownik praktycznie tylko nokiowych telefonów (zdarzyły się inne, ale tylko do Nokiów nie miałem żadnych zarzutów, były perfect) jestem tym faktem wielce niepocieszony.
To jak z Google kupującym kolejne serwisy- zajmijcie się ulepszeniem tego co macie, bo jest masakra. Microsoft też słynie z usterek, więc pierwsze skojarzenie z ichnim telefonem, to "nastąpił błąd" i "wymuś zamknięcie systemu" xP
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Z tego co piszecie i z artykułu wynika, że jak majkrosoft kupił nokię to nie ważne, kupił to kupił, ale jak zmieni nazwę to tragedia. Jak dla mnie bez sensu.
widzu napisał/a:
;_;
Taka długa tradycja...
Normalnie nie smuciłem się tak bardzo z zamknięcia jakiejś firmy, od... dawna.
Telefony z WP sprzedawały się jakkolwiek (prawie) tylko dlatego, że były to Nokie, no i dzięki szantażowi MS wobec np. HTC. Teraz ten system przestanie istnieć i w sumie mnie to cieszy. Szkoda tylko Nokii ale ta już przestała istnieć z chwilą powołania tego zdrajcy Elopa na CEO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum