Natrafiłem przed chwilą na taki prosty quiz o latach 90: https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/quizy/założę-się-że-nie-będziesz-mieć-19-19-z-tego-quizu-o-latach-90/ar-BBGJWdI?ocid=spartanntp
Link ma polskie znaki więc trzeba go sobie skopiować
Do zrobienia tego testu zachęcił mnie nagłówek
Z czym do ludzi
Ostatnio zmieniony przez Davos 2018-09-05, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
16/19
Niestety nie byłem normikiem wtedy, nie miałem plecaka kostki, nie wiedziałem jak się robi jakieś bransoletki i nie jadłem gum turbo. Gdzie miał koncert ten przeceniany pedofil też nie wiedziałem, ale dobrze strzeliłem Tazosów nie zbierałem, ale znałem, podobnie koraliki do kół.
Kropka też nie mogłem mieć, bo tvn odbiera mi dopiero odkąd mamy telewizję cyfrową.
Ale quiz spoko, nawet trochę wspomnień wróciło
_________________ I'm boring myself just talking about this.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W których? Ja miałem lekki problem z ostatnim pytaniem bo zupełnie tego nie pamiętałem, ale były tylko dwie odpowiedzi, a ta druga była niezbyt prawdopodobna :]
Ale chętnie bym sobie rozwiązał taki quiz z 50, albo i 100 pytaniami bo jeszcze sporo rzeczy charakterystycznych dla tamtych czasów zostało tutaj pominiętych.
widzu, ja 3, jednak w Polsce lata 90. się przeciągnęły tak naprawdę do połowy lat 2000.
Jakby nie było, to co było w teście, to przeważająca większość definiowała moje (nasze) dzieciństwo.
A ja kurwa 15. Nawet w latach 90-tych byłem za stary na pamiętanie Disneya z lat 90-tych.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Davos, nawiązując do wczorajszego szałta: tak jak nigdy nie byłem nastolatką lubiącą słodkich chłopców z cukierkowych filmów, tak wcześniej nie byłem dziewczynką lubiącą śpiewane bajeczki z księżniczkami. Sorry.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum