Widzisz Moris? W Krk o programistów niedługo konflikt zbrojny wybuchnie a ty mówisz że roboty ni ma. A ja na to, że gdybym umiał zaprogramować cokolwiek więcej niż temperaturę i obroty w pralce to bym miał tak że uohohoho. Więc ty wkrótce będziesz miał.
Widać, że nie rozumiesz rynku pracy IT
Nie przeczę, że pracy nie ma. Przeczę, że jest praca dla osób z moim doświadczeniem.
Mańka: a w pośredniaku byłeś
Moris: to ja ci mówiłem Manieczko, w tym kraju pracy dla osób z moim doświadczeniem nie ma
Ostatnio zmieniony przez icywind 2018-08-21, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum