Wysłany: 2018-08-15, 10:39 Co odwaliła dawna szefowa Davosa?
Wczoraj 23:30] Davos: [Dzisiaj 19:22] Lilith: https://mistrzowie.org/722265/Moje-drogie-kobietki <--- Davos, potwierdzisz? --> Dokładnie tak jest. Potwierdzone info
x e i [Wczoraj 23:30] Davos: Ale to co zrobiła tamta babka to i tak pryszcz w porównaniu do tego, co odwaliła moja dawna szefowa.
[Dzisiaj 11:11] krojechleb: [Wczoraj 23:30] Davos: Ale to co zrobiła tamta babka to i tak pryszcz w porównaniu do tego, co odwaliła moja dawna szefowa. ===> tylko ja pomyślałem że Davos opisze co zrobiła jego dawna szefowa???
x e i [Dzisiaj 11:16] Love178: Nie, ja też myślałam, że coś doda
x e i [Dzisiaj 11:16] Lilith: Czekałam, aż to opisze w jakimś temacie, nawet w offtopie ukrytym
W tym temacie można snuć przypuszczenia cóż takiego wyczyniła szefowa Davosa (była)
Ostatnio zmieniony przez ChodnikowyWilk 2018-08-15, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
Wzięła jego jedynie dziecko i wywiozła do Szkocji. Bardzo go to wkurzyło, bo zbieranie dzieci i jest bardzo trudne i trochę czasu minie zanim złapie sobie kolejne.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez Davos 2018-08-15, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, ale obstawiam, że tak bo jakiś tam sporadyczny kontakt z córką chyba ma. Chciałbym widzieć jego minę jak się dowiedział, że obecny mąż jego byłej żony nosi jego nazwisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum