przeklejam pastę po polskiemu, po lekkiej edycji pod Da🅱️osa:
Będąc szczery, trzeba mieć naprawde duże IQ żeby zrozumieć Da🅱️osa. Humor jest niezwykle subtelny, i bez dużej dawki władcy pierścieni gothica większość żartów nie zostanie zrozumianych przez statystycznego czytacza postów. Są też nihilistyczne poglądy Da🅱️osa, które są zręcznie wprowadzone w jego charakterystyke- jego osobista filozofia mocno wywodzi się z literatury Martina Baginsky'ego, na przykład. Fani to rozumieją; mają wystarczającą zdolność intelektualną aby zrozumieć głębokie przekazy tych żartów, potrafią zrozumieć, że nie są po prostu śmieszne- mówią coś głębokiego o ŻYCIU. Konsekwencją tego ludzie którzy nie lubią Da🅱️osa naprawde SĄ idiotami- oczywiście nie mogli by zrozumieć, na przykład, humoru w egzystencjalnej frazie Da🅱️osa "FREEEEDOOOOM!" co samo w sobie jest ukrytym odniesieniem do ius primae noctis. Uśmiecham się wyobrażając sobie jednego z tych bezmózzgich prostaków drapiącego się za głowe w zdziwieniu gdy geniusz Da🅱️osa przedstawia się na ich ekranach. Co za głupcy... jak mi ich szkoda. 😂
Tak poza tym, MAM tatuaż Da🅱️osa. I nie, nie możesz go zobaczyć. Jest tylko dla oczu panienek- I nawet one muszą zaprezentować, że ich IQ jest najwyżej oddalone od mojego o 5 punktów (najlepiej mniej) przed zobaczeniem tatuażu.
A chuja tam gładkie! Zrogowaciałe i utytłane! #cejrowskistylelewackiekurwy
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum