Także tego.
Proponuję aby zrobić konkurs na baner wakacyjny skoro już się zbliżają wielkimi krokami wakacje i sezon urlopowy.
Ewentualnie konkurs na najlepsze zdjęcie wakacyjne z wami- forumkami. Zdjęcia oczywiście w wiadomym podforum aby nic nie wyciekło na zewnątrz.
Ktoś coś? Nagrody? Nie wiem, kolorek na miesiąc, dwa? Termin może tak do 10 lipca? Adminy co o tym sądzicie?
Jeśli konkurs na najlepsze zdjęcie wakacyjne to czas do końca września. Nie koniecznie jedno zdjęcie, mogłoby być kilka zdjęć. Na koniec ankieta. Jeśli więcej niż 10-20 zdjęć by było to nawet i podzielić na mniejszą ilość, zrobić pierwszą i drugą turę
[ Dodano: 2018-06-16, 22:47 ]
czemu nie mogę dodać czwartej opcji "żadnej z powyższych"??
Ostatnio zmieniony przez Davos 2018-06-16, 23:08, w całości zmieniany 4 razy
czemu nie mogę dodać czwartej opcji "żadnej z powyższych"??
Dodane.
A pomysł bardzo fajny Termin i zasady tak jak zaproponowałeś, a co do nagród to jeszcze kwestia do ustalenia, ale na pewno jakiś fajny kolorek i osobną grupę + medal możemy zwycięzcy konkursu/konkursów przydzielić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum